baterie

Allview anunta un ceas si cu display dar si cu ace!

Allview anunta un ceas si cu display dar si cu ace!

Allview anunta primul smartwatch hibrid, este vorba despre un gadget care dispune si de un display, dar si de ace mecanice. Putem spune ca este ceva interesant si inedit, personal nu am mai vazut un astfel de gadget pana acum.

Si este destul de bine ca procedeaza in acest mod! Stim ca piata din China (chiar si din Romania) este invadata de tot felul de ceasuri inteligente accesibile, oferta este una numeroasa.

Poza de mai jos este singura pusa la dispozitie de catre companie pana in acest moment.

Allview anunta un ceas si cu display dar si cu ace!

Putem observa astfel ecranul si acele ace mecanice, insa alte detalii legate de design sau de specificatii/pret nu au fost oferite pana in acest moment. Iata cum suna comunicatul oficial:

Compania pregateste o noua gama de ceasuri inteligente pentru utilizatori si vine in intampinarea nevoilor cotidiene cu un produs inedit. Este vorba de un nou ceas inteligent hibrid, dotat cu un display rotund, iar din centrul display-ul ies acele mecanice cu care acesta este dotat.

Noua gama de ceasuri inteligente, Hybrid, ofera utilizatorului functionalitati noi si posibilitatea de a ramane mereu conectat la cele mai esentiale evenimente si noutati. Notificarile de pe telefon vor fi afisate pe ceas, pentru o mobilitate sporita, produsul oferind pana la 30 de zile de utilizare in modul clasic si pana la 7 zile de utilizare in modul smart.”

In acest moment, cei de la Allview au in oferta cateva modele de ceasuri inteligente sau bratari sport. Este vorba despre Allview Allwatch, Allfit si Allwatch S. Detalii, AICI.