Connect with us

Tutoriale telefon

Invata cum sa opresti notificarile telefonului

Published

on

Invata cum sa opresti notificarile telefonului

Cum oprim total sau partial notificarile unor aplicatii? Este o alta intrebare la care vom afla rasounsul in acest tutorial. Sunt sigur ca si de data aceasta poate parea ceva cunoscut de toata lumea, insa nu este deloc asa.

Personal, am fost intrebat de un membru al familiei cum sa mai renunte la “avalansa” de notificari inutile. Este destul de stresant si enervant ca in momentul in care ai instalate multe jocuri sau aplicatii, zona de notificari sa fie mereu plina. Mai mult decat atat, unele dintre notificari vin la pachet cu reclame sau cu sunet, si in acest caz situatia poate fi stresanta, acumulatorul are si el de suferit.

Invata cum sa opresti notificarile telefonului

Invata cum sa opresti notificarile telefonului ca sa faci sa nu te mai deranjeze

Desigur, nu ne vom atinge de aplicatii precum Facebook, Messenger, Youtube, Gmail, sau alte aplicatii esentiale. Daca vom opri in aceste cazuri notificarile, nu vom mai afla cand primim mesaje de tip mail, conversatii, etc.

Invata cum sa opresti notificarile telefonului – ce sa faci

In general, este un tutorial valabil pentru toate telefoanele, indiferent de sistemul de operare (versiunea). Si asta deoarece veti gasi in meniul de setari optiunea “Notificari”. Aici, in functie de interfata de utilizator, poti avea mai multe sau mai putine setari. Recomand sa nu activati nimic in cazul in care nu stiti despre ce este vorba, va puteti rezuma la setarile de la finalul articolului.

Advertisement

Spre exemplu, am ales aplicatia AnTuTu. In capturile ce urmeaza, vedeti setarile default ale sistemului de operare Android Nougat. Nu aveti de ce sa modificati aici ceva si nici nu trebuie sa intrati in zona proceselor de sistem…:

Intrati in meniul telefonului, cautati “Setari”, apoi “Notificari”. Alegeti aplicatia care va “bombardreaza” cu notificari si apasati pe ea. Acolo veti vedea cateva optiuni. In functie de preferinte, activati sau dezactivati:

Invata cum sa opresti notificarile telefonului

Asta a fost tot, acum nu vei mai fi deranjat de notificarile nedorite! Cu aceasta ocazie, puteti vedea si aplicatiile instalate pe care nu le mai folositi, este o ocazie buna sa le stergeti.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des