Acasă Tutoriale telefon Cum oprim total sau partial notificarile unor aplicatii?

Cum oprim total sau partial notificarile unor aplicatii?

0

Cum oprim total sau partial notificarile unor aplicatii? Este o alta intrebare la care vom afla rasounsul in acest tutorial. Sunt sigur ca si de data aceasta poate parea ceva cunoscut de toata lumea, insa nu este deloc asa.

Personal, am fost intrebat de un membru al familiei cum sa mai renunte la “avalansa” de notificari inutile. Este destul de stresant si enervant ca in momentul in care ai instalate multe jocuri sau aplicatii, zona de notificari sa fie mereu plina. Mai mult decat atat, unele dintre notificari vin la pachet cu reclame sau cu sunet, si in acest caz situatia poate fi stresanta, acumulatorul are si el de suferit.

Desigur, nu ne vom atinge de aplicatii precum Facebook, Messenger, Youtube, Gmail, sau alte aplicatii esentiale. Daca vom opri in aceste cazuri notificarile, nu vom mai afla cand primim mesaje de tip mail, conversatii, etc.

Iata ce trebuie sa facem:

In general, este un tutorial valabil pentru toate telefoanele, indiferent de sistemul de operare (versiunea). Si asta deoarece veti gasi in meniul de setari optiunea “Notificari”. Aici, in functie de interfata de utilizator, poti avea mai multe sau mai putine setari. Recomand sa nu activati nimic in cazul in care nu stiti despre ce este vorba, va puteti rezuma la setarile de la finalul articolului.

Spre exemplu, am ales aplicatia AnTuTu. In capturile ce urmeaza, vedeti setarile default ale sistemului de operare Android Nougat. Nu aveti de ce sa modificati aici ceva si nici nu trebuie sa intrati in zona proceselor de sistem…:

Intrati in meniul telefonului, cautati “Setari”, apoi “Notificari”. Alegeti aplicatia care va “bombardreaza” cu notificari si apasati pe ea. Acolo veti vedea cateva optiuni. In functie de preferinte, activati sau dezactivati:

Asta a fost tot, acum nu vei mai fi deranjat de notificarile nedorite! Cu aceasta ocazie, puteti vedea si aplicatiile instalate pe care nu le mai folositi, este o ocazie buna sa le stergeti.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!
cum-oprim-total-sau-partial-notificarile-unor-aplicatiiCum oprim total sau partial notificarile unor aplicatii? Este o alta intrebare la care vom afla rasounsul in acest tutorial. Sunt sigur ca si de data aceasta poate parea ceva cunoscut de toata lumea, insa nu este deloc asa.Personal, am fost intrebat de un membru...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.