Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatii “bonuri de masa” Card Up Romania si Sodexo

Aplicatii “bonuri de masa” Card Up Romania si Sodexo

0

Aplicatii “bonuri de masa” Card Up Romania si Sodexo – Asa cum deja am aflat, bonurile de masa traditionale, au inceput sa dispara. Si pentru a ramane in pas cu tehnologia, angajatorii au apelat la o solutie mult mai ok.

Este vorba despre carduri, unele asemanatoare cu cele bancare. Automat, companiile ce ofera astfel de servicii, au fost nevoite sa apeleze si la aplicatii pentru telefoanele mobile. Principalii jucatori pe aceasta piata, sunt Sodexo si Cheque Dejeuner (Card UP).

Ambele au lansat aplicatii oficiale, insa nu totul este atat de roz. Card UpRomania are un rating foarte mic in Google Play, in timp ce Sodexo se bucura de un tratament mult mai bun, recenziile sunt in mare parte pozitive.

Card UpRomania:

Aplicatii "bonuri de masa" Card Up Romania si Sodexo

Iata si descrierea aplicatiei in Google Play, aceasta poate fi descarcata gratuit si are suport pentru limba romana.

“Cu aplicaţia Card UpRomania, simţi aprecierea pe care angajatorul tău ţi-o oferă în fiecare zi. Ai la îndemână informaţii despre beneficiile extra salariale primite şi te bucuri de oferte speciale. Iată ce poţi face în aplicaţie:
• Consulţi soldul cardului
• Urmăreşti istoricul plăţilor şi al alimentărilor
• Verifici valabilitatea tichetelor acordate de angajator
• Ai acces la oferte speciale de la partenerii afiliaţi.
Funcţionalităţile sunt disponibile pentru toate cardurile emise de Up Romania: Up Dejun, Up Vacanţă, Up Cadou, Up Cultură.”

Card Sodexo Romania

Gratuita este si aplicatia celor de la Sodexo, se descarca de aici si ofera urmatoarele facilitati. O mentiune in acest caz, pare a avea in Google Play o descriere mai amanuntita, inclusiv un tutorial de instalare.

Aplicatii "bonuri de masa" Card Up Romania si Sodexo

– Vizualizezi PIN-ul cardului
– Vizualizezi rapid Soldul Cardului
– Vizualizezi Istoricul Tranzactiilor tale
– Gasesti usor toti partenerii Sodexo
– Descoperi o gama larga de promotii
– Recomanzi o locatie
– Adaugi carduri virtuale (carduri de loialitate)
– Afli raspunsurile la Intrebarile Frecvente
– Ne contactezi direct din aplicatie

REVEDEȚI PREZENTAREA
General
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here