Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatii “bonuri de masa” Card Up Romania si Sodexo

Published

on

Aplicatii “bonuri de masa” Card Up Romania si Sodexo – Asa cum deja am aflat, bonurile de masa traditionale, au inceput sa dispara. Si pentru a ramane in pas cu tehnologia, angajatorii au apelat la o solutie mult mai ok.

Este vorba despre carduri, unele asemanatoare cu cele bancare. Automat, companiile ce ofera astfel de servicii, au fost nevoite sa apeleze si la aplicatii pentru telefoanele mobile. Principalii jucatori pe aceasta piata, sunt Sodexo si Cheque Dejeuner (Card UP).

Ambele au lansat aplicatii oficiale, insa nu totul este atat de roz. Card UpRomania are un rating foarte mic in Google Play, in timp ce Sodexo se bucura de un tratament mult mai bun, recenziile sunt in mare parte pozitive.

Advertisement

Card UpRomania:

Aplicatii "bonuri de masa" Card Up Romania si Sodexo

Iata si descrierea aplicatiei in Google Play, aceasta poate fi descarcata gratuit si are suport pentru limba romana.

“Cu aplicaţia Card UpRomania, simţi aprecierea pe care angajatorul tău ţi-o oferă în fiecare zi. Ai la îndemână informaţii despre beneficiile extra salariale primite şi te bucuri de oferte speciale. Iată ce poţi face în aplicaţie:
• Consulţi soldul cardului
• Urmăreşti istoricul plăţilor şi al alimentărilor
• Verifici valabilitatea tichetelor acordate de angajator
• Ai acces la oferte speciale de la partenerii afiliaţi.
Funcţionalităţile sunt disponibile pentru toate cardurile emise de Up Romania: Up Dejun, Up Vacanţă, Up Cadou, Up Cultură.”

Card Sodexo Romania

Gratuita este si aplicatia celor de la Sodexo, se descarca de aici si ofera urmatoarele facilitati. O mentiune in acest caz, pare a avea in Google Play o descriere mai amanuntita, inclusiv un tutorial de instalare.

Advertisement

Aplicatii "bonuri de masa" Card Up Romania si Sodexo

– Vizualizezi PIN-ul cardului
– Vizualizezi rapid Soldul Cardului
– Vizualizezi Istoricul Tranzactiilor tale
– Gasesti usor toti partenerii Sodexo
– Descoperi o gama larga de promotii
– Recomanzi o locatie
– Adaugi carduri virtuale (carduri de loialitate)
– Afli raspunsurile la Intrebarile Frecvente
– Ne contactezi direct din aplicatie

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171