baterie

Allview AX503 tableta noua cu Android OREO GO!

Allview AX503 tableta noua cu Android OREO GO!

Brasovenii chiar reusesc sa ne surprinda de data aceasta! Tocmai au lansat Allview AX503, o tableta ce ruleaza Android 8 Oreo GO! Si cine ar mai fi crezut ca cei de la Allview vor continua pe aceasta nisa? Cand credeam ca astfel de dispozitive vor disparea pentru totdeauna, iata ca avem parte de o tableta care costa numai 299 lei.

Allview AX503 tableta noua cu Android OREO GO!

Ne dam seama automat ca nu avem de-a face cu un gadget puternic, cred ca este buna pentru cei mici, pentru taximetristi (GPS) sau pentru filme si jocuri simple. Ruleaza totusi Oreo GO, asta inseamna ca sunt cateva aplicatii special customizate de Google. Conform allview.ro:

“Oreo GO edition este o versiune de Android optimizată din mai multe puncte de vedere: sistemul de operare și aplicațiile Google. Această versiune este optimizată pentru a rula pe dispozitive cu memorie RAM mai mică, aplicațiile Google vor ocupa cu 50% mai puțin spațiu și vor funcționa mai bine, iar aplicațiile se vor deschide cu 15% mai repede decât pe software-ul anterior Android”

Allview AX503 tableta noua cu Android OREO GO!

Exista totusi si o veste mai buna, tableta Allview AX503 este dotata cu slot pentru SIM de tip MicroSIM si implicit conexiune 3G, 4G lipseste. De fapt, la capitolul conectivitate, ne ofera cam de toate. Bluetooth, 3G:UMTS:900/ 2100 MHz, WiFi 802.11 b/g/n, GPS, jack audio, dar si USB.

La capitolul design, Allview AX503 nu impresioneaza, insa nici nu am putea cere asta din moment ce costa numai 299 lei. Fabricata din plastic, margini laterale destul de groase si per total, un design clasic.

Allview AX503 tableta noua cu Android OREO GO!

Lista dotarilor continua cu procesorul MediaTEK cu 4 nuclee ce ruleaza pana la 1.3GHz, 1GB memorie RAM, 8GB stocare interna, acumulator cu o capacitate de 2800 mAh si o camera foto cu senzor de 2MP. Ecranul are o diagonala de 7″ si o rezolutie 1024×600 pixeli, placa grafica este de tip Mali 400. In cazul in care sunteti interesati de oferta, o puteti accesa AICI.