Connect with us

Stiri despre telefoane

Producatorul care schimba 4 ani gratis bateria telefonului

Published

on

Producatorul care schimba 4 ani gratis bateria telefonului si cred ca este o initiativa ce nu trebuie trecuta cu vederea dar recunosc ca face parte din strategia producatorilor de a atrage cat mai multi clienti.

Si sa fim cat se poate de sinceri, ce ne mai poate oferi acum un smartphone? Cam toate au acelasi hardware in categoria din care fac aparte, aceleasi camere, componente, sistem de operare, etc.

Trebuie sa mai trezesti atentia si cu ceva nou! Si cand spun nou, nu ma refer la o noua generatie de procesoare, una care oricum nu ar oferi ceva wow. Si oricum, telefoanele mobile nu prea se strica din senin si in general, acumulatorul este cel mai problematic, apoi cred ca urmeaza ecranul.

Advertisement

De data aceasta discutam despre OPPO, companie cu prezenta oficiala in Romania. Conform surselor (Digital Chat Station), ei sunt gata sa lanseze un program de inlocuire gratuita a bateriei pe o perioada de 4 ani daca starea acesteia scade sub 80% in aceasta perioada.

Primul model care va beneficia de acest program este viitorul Oppo A2 Pro 5G, un mid-range cara arata chiar bine, are display curbat si va sosi cu un pret chiar competitiv. Dar trebuie sa asteptam si sa vedem daca aceasta oferta se aplica tuturor telefoanelor de acum inainte si daca se va intampla global.

Daca ne indreptam atentia spre terminalul despre care am amintit anterior, aflam ca acesta va avea un pret de pornire de aproximativ 280USD, dar valabil pentru varianta cu 8GB RAM. Cine doreste mai mult, plateste in jur de 310 USD si pune mana pe 12GB memorie RAM.

Advertisement

Noul smartphone de la OPPO va fi dotat cu display AMOLED, curbat, rata de refresh de 120Hz si diagonala de 6.7 inch. Exact ce spuneam mai la inceput, sunt dotari deja standard, unele pe care le gasim peste tot. Dar o garantie extinsa a bateriei…parca suna bine.

Procesorul va fi un MediaTEK 7050 ce va reusi in jur de 550.000 puncte in AnTuTu, acumulator de 5000 mAh cu incarcare la 66W si Android 13 cu interfata ColorOS 13 .

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des