Connect with us

Stiri despre telefoane

Allview cumpara o parte din AKAI, preia pachetul majoritar

Published

on

Allview cumpara o parte din AKAI, preia pachetul majoritar

Allview cumpara o parte din AKAI, preia pachetul majoritar si cred ca asta inseamna o diversificare si mai mare a produselor Allview, probabil ca anul 2022 ne va aduce o gama mai mare de electronice sub acest brand.

Conform comunicatului oficial, “tranzacția recent încheiata presupune preluarea unei participații majoritare de 51% de către Visual Fan S.A. din Intervision Trading RO S.R.L., distribuitor exclusiv al popularului brand AKAI pe piața din România și Europa Centrală și de Est.

Diversificarea gamei de produse este mentionata si in comunicat: “Această achiziție aduce companiei Visual Fan un plus de valoare important, conducând la diversificarea gamei de produse și extinderea capacității de vânzare atât pe piața locală, cât mai ales pe piețele externe. În același timp, achiziția va contribui la o creștere consistentă de 25% atât a cifrei de afaceri, cât și a profitului companiei – față de estimările anunțate în memorandumul de listare a acțiunilor la Bursa de Valori București.

Advertisement

Allview cumpara o parte din AKAI, preia pachetul majoritar

Despre AKAI stim ca a produs electronice de foarte buna calitate, insa numai in trecut. A fost fondat in anul 1929 si anul trecut a avut o cifră de afaceri de 36,57 milioane de lei (7,42 milioane de euro) și un profit net de 5,94 milioane de lei (1,20 milioane de euro).

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des