Connect with us

Stiri despre telefoane

Zero lei avans la Digi Mobil pentru Xiaomi Redmi 9

Published

on

Zero lei avans la Digi Mobil –  Operatorul aduce in oferta doua modele de telefoane Xiaomi, unele care sunt foarte populare la noi in tara si destul de noi aparute in oferte.

Este vorba despre Redmi 9 (lansat in iunie 2020) si Redmi Note 9 (mai 2020). Preturile la liber nu pot spune ca sunt cu mai mici fata de restul magazinelor online, mai interesanta este oferta ce nu implica un avans.

Aceasta se aplica numai lui Xiaomi Redmi 9 (compatibil 4G VoLTE). Zero lei avans si 54 lei rata lunara, indiferent de abonamentul ales. Din cate observ, este vorba numai despre oferta la portarea din alta retea. In pagina produsului, nu ni se specifica alte amanunte.

Advertisement

Nu ni se spune daca rata se plateste direct la ei, sau daca totul se face prin intermediul unei banci. Probabil ca mai multe detalii se obtin la telefon, sau intr-un magazin Digi.

Pretul standard este de 649 lei (3/32GB) si nu se modifica in functie de abonament. Daca vreti si o comaparatie, la eMag, telefonul costa 699 lei (4/64GB).

Zero lei avans la Digi Mobil pentru Xiaomi Redmi 9

Urmatoarea oferta este ceva mai scumpa, si implica modelul Xiaomi Redmi NOTE 9. Pretul fara abonament este de 999 lei, dar la portare, exista o oferta usor ciudata.

Advertisement

Avansul creste daca abonamentul ales este mai scump (dar scade rata)! In mod normal, operatorii de telefonie mobila practica o strategie fix inversa. Cu cat abonamentul este mai mare, cu atat pretul avansului scade.

Zero lei avans la Digi Mobil pentru Xiaomi Redmi 9

  • 139 LEI AVANS / 71 LEI RATA LUNARA – Digi Mobil Optim 2
  • 139 LEI AVANS / 71 LEI RATA LUNARA – Digi Mobil Optim 3
  • 349 LEI AVANS / 54 LEI RATA LUNARA – Digi Mobil Optim Nelimitat

Telefonul acesta este unul dintre primele care au fost dotate cu procesorul MediaTEK Helio G85. Smartphone Dual 4G si Dual VoLTE, 4GB RAM si 128GB stocare interna.

Specificatiile tehnice includ si un display de 6.53 inch (IPS LCD), 4 camere foto principale, Android 10 si un acumulator de 5020 mAh.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des