baterie

Cum si de ce a plecat o vedeta de la Vodafone

Cum si de ce a plecat o vedeta de la Vodafone

Cum si de ce a plecat o vedeta de la Vodafone – Pe mai multe retele de socializare, a circulat un clip mega interesant si chiar va recomand sa-l urmariti. Pentru ca cel ce povesteste este o persoana care chiar se pricepe, o vedeta a postului Digi 24 HD.

Nu ma intrebati de ce nu era abonat Digi Mobil din moment ce era angajat al acestui trust, insa clar nu este o persoana care sa faca materiale pe Facebook numai pentru a atrage cateva vizualizari. Cert este ca pana in acets moment, clipul a ajuns la peste 10.000 de distribuiri.

Interesant este ceea ce spune Stelian Muscalu in acest material de aproape 5 minute. Este clar ca nu vrea sa faca reclama unei alte companii, nici macar nu da numele operatorului unde s-a portat:

“Asta inseamna ca eu, desi am platit aproape 20 de euro luna de luna pe acelasi tip de abonament, inseamna ca diferenta de 18 euro pe care eu am platit-o o gramada de timp, a fost un fel de japca, nu”? “Daca acum puteti sa-mi oferiti la 2 euro, acelasi abonament pe care am platit 20 de euro!”.

El platea un abonament de 20 de euro si a notificat compania cum ca vrea sa plece. Acestia (Vodafone), i-au oferit imediat aceleasi beneficii contra sumei de 2 euro/luna. Cum cu siguranta Vodafone nu vinde in pierdere, el se intreaba pe buna dreptate pentru ce a platit atata timp diferenta de 18 euro!

Foarte bine vorbeste si foarte corect a expus problema. Adica problema preturilor “umflate” pe care (aparent) le practica unii operatori de telefonie mobila. Va aduceti aminte ca si eu m-am portat tot cam din acelasi motiv?