Acasă Stiri Android Si Noutati Allview E4 LITE este la origini un KAZAM Thunder 550L

Allview E4 LITE este la origini un KAZAM Thunder 550L

9

Allview E4 LITE este practic o copie a modelului KAZAM Thunder 550L, insa trebuie sa recunosc ca nu stiu daca si Thunder 550L este la randul lui un telefon rebranduit sau daca este produs de catre cei de la KAZAM, cert este ca ambele telefoane sunt identice pana si la greutate sau grosime.

Oricum ar fi, nu prea conteaza din moment ce sistemul de operare de pe KAZAM Thunder 550L este compatibil aproape 100% si pe modelul Allview E4 Lite, problemele aparute atunci cand un utilizator a avut curajul si a instalat un firmware de KAZAM pe E4 Lite sunt expuse mai jos:

Romul merge 1-1 pe e 4 lite cu 2 exceptii…e facut in vers single sim si butoanele home back sunt pe ecran cele fizice nu merg …in rest merge totul chiar mai bine decat cel stok de Allview

kazma-550L Allview E4 LITE este la origini un KAZAM Thunder 550L

Pe amazon.com, acest model costa aproximativ 682 lei, pret pentru care primim o garantie de 3 ani de zile plus o schimbare gratuita a ecranului. Desigur ca aceste beneficii nu cred ca sunt valabile si la noi in tara, pana la urma tot mai ok este modelul Allview E4 Lite deoarece are un pret asemanator si o garantie reala pe plan local.

Untitled Allview E4 LITE este la origini un KAZAM Thunder 550L

[komper pid=43 category=1]

9 COMENTARII

  1. te modelul Allview E4 Lite deoarece are un pret asemanator si o garantie reala pe plan local.
    Vroiai sa zici garanție scrisa…. Nu?!
    Ma mir ca inca nu au sărit ‘fanii ” oliu sa i facă reclama

  2. Florin, nu stiu ce sa zic legat de garantiile Allview si de eventualele probleme, personal nu am avut probleme cu ei sau cu telefoanele lor. Insa, daca cineva a patit-o este liber aici sa-si exprime punctul de vedere.

  3. Florin C Logic ca sunt conștient ca ăștia fac figuri cu garanția,nu am bani de un apple samsung etc, când românii or angaja persoane cu durabilități, atunci mi-oi llua apple sau lg cu samsung am ceva probleme. Dești reușesc să strâng banii destia îmi cumpar!! Și care e treabă cu ghilimelele la cuvântul fani logic e rebrand și… Care p… E problemă și îi zice Allview nu oliu

  4. nu e firma englezeasca ci se vinde prin reteaua ARGOS , ca isi are sediul in UK e una, ca si Yarvik….. si nu are 16G ci 8G…. si cred ca nu e singura “clona” , posibil baza sa fie identica in totalitate dar sa aiba interna de 16G…. din ce am mai gasit , restul si actualul E4 Lite alaturi ” de fratele UK” sa fie versiuni mai ieftine de productie…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here