Acasă Telefoane Huawei Huawei P9 se va lansa in data de 9 Martie, posibil sa...

Huawei P9 se va lansa in data de 9 Martie, posibil sa avem si un P9 Lite!

2
nofollow

Mai mult ca sigur ca cei de la Huawei vor lansa si versiunea P9 Lite si probabil spera la un alt succes in genul P8 Lite, insa nu cred ca versiunea inferioara a lui P9 se va lansa tot in data de 9 martie 2016, data la care cel mai probabil compania va lansa modelul P9.

Huawei P9 va avea ca selling point camera foto principala, mai bine zis cele doua camere principale dotate si cu laser autofocus, camere cu senzor de 12MP.

fg Huawei P9 se va lansa in data de 9 Martie, posibil sa avem si un P9 Lite!

Huawei P9 va avea un display Full HD de 5.2 inchi, procesor nou nout Kirin 955 octa core de 2.5 GHz, placa grafica de tip Mali-T880 GPU, 4 GB memorie RAM, 64 GB memorie interna, Android 6.0 Marshmallow ca sistem de operare, USB Tip-C reversibil, constructie metalica, senzor de amprente amplasat in partea din spate a telefonului, baterie de 3900 mAh cu tehnologie ce permite incarcarea rapida.

sd Huawei P9 se va lansa in data de 9 Martie, posibil sa avem si un P9 Lite!

Versiunea mai slab dotata a lui Huawei P9 va veni cu procesorul Kirin 950 Cortex-A72 ce va rula la frecvente de pana la 2.3 GHz si numai 3GB RAM plus 32 GB spatiu de stocare, sistemul de operare fiind tot un Android 6.0 Marshmallow, restul specificatiilor nefiind modificate fata de prima varianta, insa varianta mai slab dotata nu va fi P9 Lite.

fgfg Huawei P9 se va lansa in data de 9 Martie, posibil sa avem si un P9 Lite!

Pretul modelului Huawei P9 va porni de la 500$, detalii despre un Huawei P9 Lite urmeaza sa aflam in curand.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here