Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatii pentru decodat telefoane Android de acasa, iata cum sa decodezi un...

Aplicatii pentru decodat telefoane Android de acasa, iata cum sa decodezi un telefon

2

Daca ai un telefon cu sistem de operare Android blocat in reteaua de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom sau Digi si vrei sa-l faci sa functioneze in toate retelele, singura sansa ar fi o vizita la un service sau un custom ROM. 

Prima varianta, cea cu vizita la service necesita timp si bani, iar varianta cu un custom firmware pentru decodare poate fi gratuita dar necesita un firmware special pentru telefonul tau, root si ceva cunostinte.

Smartphone mit Kette und Schloss Aplicatii pentru decodat telefoane Android de acasa, iata cum sa decodezi un telefon

In Google Play exista astfel de aplicatii care decodeaza telefoanele, insa cu toate ca pentru instalarea lor nu vi se solicita bani, pentru trimiterea codului de deblocare vi se vor solicita in jur de 9 euro. Care este atunci avantajul? In primul rand faci totul singur de acasa si apoi scutesti timp si bani pentru o vizita la un service specializat in decodat telefoane Android.

Aplicatii pentru decodat telefoane Android LG, SAMSUNG, HUAWEI

Aplicatii pentru decodat telefoane Android (si IOS) Orange, HTC, Vodafone, Sony, iPhone, Motorola

De cele mai multe ori, telefonul este deblocat aproape instantaneu, lista completa cu aplicatiile de tipul “sim unlock” si daca sunteti interesati, recomand utilizarea celor cu rating mare si comentarii pozitive, gasiti astfel de comentarii si in limba romana.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here