Connect with us

Stiri despre telefoane

Allview eMagic, un nou telefon sub brand romanesc? Ce poate fi…?

Published

on

Recunosc ca pe partea de PR cei de la Allview stau excelent si stiu sa-si promoveze destul de inteligent produsele. De regula, inaintea lansarii unui telefon cei de la Allview trimit cate 2-3 sau mai multe materiale teaser prin care dezvaluie putin cate putin din specificatiile modelului ce urmeaza sa se lanseze.

Fix la fel se intampla si in cazul Allview eMagic, nu imi dau seama daca este numele unui nou telefon sub brand romanesc sau o noua functie, in prima imagine pe care am primit-o putem vedea un telefon mobil si zona de notificari ce pare a fi in genul modelelor cu ecran curbat de la Samsung. 

Poate ma insel, poate este vorba despre un terminal ce va veni cu un sistem de operare modificat de Allview, cu o functie speciala si de ce nu, Allview eMagic poate fi un telefon cu ecran curbat! Ramane de vazut, cu siguranta voi mai primi astfel de materiale pe care vi le voi prezenta.

Advertisement

wewe

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des