Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatii gratuite ce masoara si afiseaza viteza, altitudinea si temperatura pe telefon

Aplicatii gratuite ce masoara si afiseaza viteza, altitudinea si temperatura pe telefon

2

Aplicatia este speciala pentru telefoanele cu Android, este gratuita si poate masura si afisa pe display diferite informatii referitoare la coordonatele GPS ale locatiei tale, poate afisa viteza cu care te deplasezi, starea acumulatorului in timp real, nivelul de luminozitatea al mediului ambiant (gratie senzorului frontal) dar si temperatura dispozitivului masurata prin intermediul senzorilor aflati in interiorul telefonului.

Pentru a functiona, aplicatia trebuie sa-ti cunoasca locatia exacta si are nevoie de acces la locatie (modulul GPS activat) si cel mai bine functioneaza in exterior acolo unde si comunicarea cu satelitii se realizeaza mai rapid.

2 Aplicatii gratuite ce masoara si afiseaza viteza, altitudinea si temperatura pe telefon

Altimeter nu este o aplicatie complicata, nu are o zona de setari in afara de cea de unde poti alege afisarea in inch sau metri si dispune de 3 pagini ce pot fi accesate facand “swipe” pe ecran cu degetul de la dreapta la stanga.

Prima zona este cea in care poti vizualiza rapid toate informatiile prezentate anterior, apoi zona de istoric al datelor si ultima fereastra este cea in care poti vedea locatia exacta (harta si coordonatele GPS)

Este gratuita si poate fi descarcata de AICI

Iti mai recomand si Speedometer GPS, aplicatie cu un design unic si interesant ce poate afisa informatii legate de viteza in timp real, durata si distanta parcursa, istoricul navigarii, altitudinea, viteza maxima si viteza medie.

1 Aplicatii gratuite ce masoara si afiseaza viteza, altitudinea si temperatura pe telefon

Si aceasta aplicatie foloseste satelitii GPS si poate fi setata in moduri precum pieton, masina sau bicicleta avand si posibilitatea de a afisa ora, data si de a alege intre km/h sau mph.

Speedometer GPS poate fi descarcata de AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. Nu au nici o posibilitate de gestionare a activarii/dezactivarii functiei de GPS. Atunci cand inchid aplicatia sa se inchida si GPS-ul caci este un consumator foarte mare de baterie. Foarte utile in special Speedometer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here