Aplicatii gratuite ce masoara si afiseaza viteza, altitudinea si temperatura pe telefon

Aplicatia este speciala pentru telefoanele cu Android, este gratuita si poate masura si afisa pe display diferite informatii referitoare la coordonatele GPS ale locatiei tale, poate afisa viteza cu care te deplasezi, starea acumulatorului in timp real, nivelul de luminozitatea al mediului ambiant (gratie senzorului frontal) dar si temperatura dispozitivului masurata prin intermediul senzorilor aflati in interiorul telefonului.

Pentru a functiona, aplicatia trebuie sa-ti cunoasca locatia exacta si are nevoie de acces la locatie (modulul GPS activat) si cel mai bine functioneaza in exterior acolo unde si comunicarea cu satelitii se realizeaza mai rapid.

2

Altimeter nu este o aplicatie complicata, nu are o zona de setari in afara de cea de unde poti alege afisarea in inch sau metri si dispune de 3 pagini ce pot fi accesate facand “swipe” pe ecran cu degetul de la dreapta la stanga.

Articolul continua dupa reclama:

Prima zona este cea in care poti vizualiza rapid toate informatiile prezentate anterior, apoi zona de istoric al datelor si ultima fereastra este cea in care poti vedea locatia exacta (harta si coordonatele GPS)

CITESTE SI:  Aplicatii auto pe telefon, mufa OBD, testere, diagnoza si coduri radio

Este gratuita si poate fi descarcata de AICI

Iti mai recomand si Speedometer GPS, aplicatie cu un design unic si interesant ce poate afisa informatii legate de viteza in timp real, durata si distanta parcursa, istoricul navigarii, altitudinea, viteza maxima si viteza medie.

1

Si aceasta aplicatie foloseste satelitii GPS si poate fi setata in moduri precum pieton, masina sau bicicleta avand si posibilitatea de a afisa ora, data si de a alege intre km/h sau mph.

Speedometer GPS poate fi descarcata de AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Ce telefoane Huawei vor primi Android 5.0 Lollipop

Ce telefoane Huawei vor primi Android 5.0 Lollipop – Compania Huawei a...
Citeste tot

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *