Acasă Stiri despre telefoane

Allview ERA Health, o noua linie de afaceri in 2022, cantar si aplicatie

0

Allview ERA Health, o noua linie de afaceri pe care brasovenii au prezentat-o in cadrul targului MWC 2022. Ei se concentreaza in aceasta perioada pe produse noi si destul de diferite in comparatie cu ceea ce ne-au prezentat pana acum.

De la telefoane si tablete, la televizoare SMART si acum, la produse dedicate sanatatii. Mai exact, este vorba despre primul asistent personal de nutriție. Dar nu trebuie sa uitam ca ei au facut si un pas mare, poate cel mai mare de pana acum. Importatori oficiali ai unui SUV electric.

Este vorba despre o prelansare, o aplicatie (Android si iOS) destul de cuprinzatoare si un cantar inteligent. Haideti sa vedem despre ce este vorba in cazul Allview ERA Health si cel mai bine este sa vedem comunicatul oficial.

Allview ERA Health

“Allview ERA Health este primul asistent personal de nutriție, care oferă rețete personalizate în funcție de necesarul utilizatorilor de vitamine și minerale, suplimentar față de necesarul de macronutrienți.

Prin interconectarea aplicației Allview ERA Health cu cântarul inteligent Allview ERA, utilizatorii vor beneficia de un feedback mult mai rapid și relevant, pe lângă introducerea manuală, corelat cu evoluția datelor compoziției corporale.

Aplicația Allview ERA Health prezintă o serie de elementele de noutate și inovație, datorită modului inteligent de ajustare continuă a nutrienților din rețetele recomandate, pentru atingerea rapidă a obiectivelor, dar și procesului de monitorizare a evoluției compoziției corporale furnizate de cântarul Allview ERA.

Acest sistem integrat, care reprezintă un asistent personal de nutriție, identifică deficiențele de vitamine și minerale din alimentație; generează rețete pe baza necesarului optim de nutrienți și micronutrienți; realizează update continuu al rețetelor cu necesarul de macronutrienți, vitamine și minerale, în funcție de alimentele ingerate și oferă numeroase rețete personalizate, ușor de preparat, explicate pas cu pas.

„Prin lansarea acestei noi linii de business ne propunem să dezvoltăm sisteme complexe care integrează produse inteligente, al căror scop este de a da valoare stilului de viață al utilizatorilor, în funcție de dorințele și nevoile acestora. Noua gamă de produse și servicii, Allview ERA, oferă soluții care ajută consumatorii să adere la un stil de viață sănătos, echilibrat, responsabil și personalizat. Astfel, vom continua să ne îndreptăm eforturile către crearea de produse sustenabile, care îmbunătățesc viața de zi cu zi a consumatorilor și care pot contribui la reducerea amprentei de carbon, dar și la diminuarea risipei alimentare.”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Allview ERA Health
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
allview-era-health-o-noua-linie-de-afaceri-in-2022-cantar-si-aplicatie Allview ERA Health, o noua linie de afaceri pe care brasovenii au prezentat-o in cadrul targului MWC 2022. Ei se concentreaza in aceasta perioada pe produse noi si destul de diferite in comparatie cu ceea ce ne-au prezentat pana acum.De la telefoane si...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.