Connect with us

Stiri despre telefoane

OnePlus 10 Pro schimba macazul in materie de design

Published

on

OnePlus 10 Pro este unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile ale anului 2022. Nu stim exact cand va sosi, probabil prin primavara, poate mai devreme. Dar am observat ca in aceasta toamna, producatorul acesta nu ne-a mai prezentat versiunea “T”.

Ei obisnuiau ca pentru modelele de top sa scoata o restilizare spre sfarsitul anului. Cred ca de vina este criza componentelor, cea vinovata si de cresterea preturilor. Astazi, aflam vesti despre viitorul flagship pe care va scrie OnePlus.

Si cea mai buna veste este legata de design. In sfarsit, se pare ca vom putea cumpara un telefon care arata chiar bine, asta in cazul in care randarile pe care le vedeti sunt bazate si pe un strop de realitate. Un modul destul de simplu pentru camerele foto, este frumos tocmai prin simplitate.

Advertisement

OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro

Partea din spate pare a fi mata si ar oferi o aderenta sporita. Stim ca putini sunt cei ce folosesc un telefon din sticla fara sa-l protejeze cu o husa din silicon, asta inseamna ca mai putin conteaza cum arata si din ce este fabricat capacul spate. Oricum, cred ca este o sticla mata.

Se pastreaza acel slider cu care trecem telefonul in modul silentios sau vibratii, acelasi design pe care-l am pe OnePlus 7 PRO. Nu sunt foarte multe informatii legate de cele 3 camere foto, nu vad logo-ul Hasselblad. Sa fi renuntat producatorul la optica oferita de Hasselblad?

OnePlus 10 Pro schimba macazul in materie de design

Despre interior, putine informatii. Nu cred ca vor pune altceva in afara de un Snapdragon 898, multa memorie RAM, interfata Oxygen OS, incarcare rapida si un display mare cu tehnologie OLED sau AMOLED.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des