Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Allview lanseaza un update pentru asistentul personal AVI

Published

on

Allview lanseaza o noua versiune pentru asistentul personal AVI, aceasta este disponibila chiar incepand de astazi in Google Play. Este vorba despre un update destul de important.

Am discutat in acest articol despre Allview AVI, spuneam acolo ca sunt cateva aspecte ce necesita imbunatatire. Asta s-a intamplat destul de rapid, cei de la Allview chiar lucreaza la aceasta aplicatie si o fac din ce in ce mai precisa.

In plus, au lansat si un clip TV, acesta va fi difuzat pe 18 canale TV in perioada 2 noiembrie – 2 decembrie 2017. Prima campanie TV pentru produsul X4 Soul Infinity, dotat cu Allview AVI are sloganul „Construit de tehnologie, creat de tine”.

Advertisement

Revenind putin la noul update Allview AVI, acum asistentul poate deschide orice aplicație din telefon printr-o simpla comanda
(de exemplu: Deschide Facebook) și poate porni sau opri lanterna telefonului.

Asistentul personal AVI are capacitatea de a învăța încontinuu cum să îmbunățească experiența cu posesorul telefonului compatibil, iar noile funcții vor contribui și mai mult la dezvoltarea sa. Spre exemplu, pe lângă trimiterea mesajelor SMS, AVI poate trimite acum mesaje și prin aplicația Whatsapp sau poate realiza postări pe Facebook. Dacă la început asistentul putea suna numai contactele din agendă, acum apelurile și mesajele pot fi inițiate și trimise de pe oricare dintre cele două SIM-uri din telefon.

Advertisement

In plus, față de comenzile inițiale de melodii, adrese pentru navigarea prin satelit sau diverse modificări de setări ale telefonului, Allview AVI poate răspunde acum la solicitări legate de informații utile despre diverse tehnologii, știință, personalități, zone geografice, filme, muzica  etc.

AVI este disponibil în prezent pe telefoanele din gama X4 Soul Infinity și pe X4 Soul Vision, telefonul cu proiector. Gama X4 Soul Infinity (Life, Speed, Nice, Z – Bokeh) este disponibilă începând de astăzi, 3 noiembrie, și în magazinele partenere: Altex, Flanco, Emag, Telekom, urmând ca în următoarele zile să fie introdusă și la ceilalți parteneri.

X4 Soul Infinity N se afla si la androidro.ro, voi testa noile functii Allview AVI, rezultatele le veti vedea in articolul de review.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Aurel Ghinea

    noiembrie 3, 2017 at 16:28

    Este bine ca au bagat aplicatia in Google Play si ca-i fac update.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des