Acasă Stiri despre telefoane

Allview P8 Energy – Gionee M5, root cu aplicatia iroot

3

Allview P8 Energy – Gionee M5, root cu aplicatia iroot – Allview P8 Energy, telefonul cu cea mai mare baterie sub brand romanesc (6000mAh) poate fi rootat cu aplicatia iroot, conform celor de la iroot.com.

In lista de pe acest site, apare si modelul Gionee M5 printre alte modele de la Gionee ce pot fi rootate cu iroot, Allview P8 Energy fiind practic un rebrand al modelului M5 Marathon produs de catre cei de la Gionee. Tot acolo aflam ca si modelul mai vechi Allview P6 Energy cu acumulator de 5000 mAh poate si el sa fie rootat tot cu iroot, acest model fiind un rebrand al lui Gionee Marathon M3.

df

Iroot este o aplicatie ce vine in doua variante, una ce se instaleaza pe PC si apoi telefonul se rooteaza cu ajutorul unui calculator si o aplicatie cu treminatia apk. speciala pentru telefoanele cu Android ce se poate descarca direct pe telefon si acesta poate fi rootat mult mai simplu, fara a trebui driveri instalati sau alte proceduri.

Cele doua aplicatii sunt oarecum diferite, exista modele de telefoane ce pot fi rootate cu aplicatia dedicata telefoanelor dar care nu pot fi rootate cu aplicatia pentru Windows si invers.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.