baterie

Ce ne pregateste Allview la MWC 2018? Allview X5 Soul?

Ce ne pregateste Allview la MWC 2018? Allview X5 Soul?

Ce ne pregateste Allview la MWC 2018? Allview X5 Soul? – Nici in 2018, cei de la Allview nu vor lipsi din Barcelona. Mai mult ca sigur, isi vor prezenta modelele flagship, unul dintre ele va fi extrem de interesant!

Ce ne pregateste Allview la MWC 2018? Allview X5 Soul?

Nu este primul an in care cei de la Allview se duc la MWC, modele din gama “X Soul”, au fost prezentate acolo si in 2017, dar si in 2016.

In mod normal, ar putea sa-l vedem acolo pe Allview X5 Soul, insa nu este nimic oficial. Cu toate astea, la finalul anului trecut, am prezentat calendarul lansarilor Allview pe 2018, acesta poate fi vazut aici.

In dreptul lunii martie 2018, apare un telefon ce pare a fi unul cu display 18:9. Insa, pe noi ne intereseaza luna aprilie, acolo vedem o aparitie extrem de interesanta.

Este posibil ca la MWC 2018, cei de la Allview sa anunte modelul respectiv (posibil Allview X5 Soul) si in luna aprilie, acesta sa ajunga si in oferta lor, sau in magazine.

calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!

Asa cum vedem in imaginea de mai sus, este vorba despre un telefon un display asemanator celui existent deja pe Apple iPhone X. Asta inseamna ca viitorul Allview va avea “breton” sau “notch”, depinde cum vrem sa-i spunem.

Mai mult decat atat, poza de mai sus ne duce cu gandul si la tehnologia “Face ID”, observam asta in dreptul camerei frontale. Telefonul va avea si un display care ar putea acoperi o buna parte din suprafata frontala.

Pana ala ora actuala, cei de la Allview nu au oferit detalii suplimentare legate de acest telefon, imaginea de mai sus este singura disponibila. Pentru acest telefon, cei de la Allview ar putea apela la un producator din China, stim ca cei de la Leagoo au anuntat modelul S9, o clona de Apple iPhone X.

Asteptam sa vedem daca cei de la Allview vor lansa acest telefon sub denumirea X5 Soul, sau daca se va renunta la aceasta serie.