Allview X4 Soul Infinity va primi un update firmware major! Este vorba despre mai multe telefoane ce fac parte din gama Infinity.

Este vorba mai exact despre Allview X4 Soul Infinity Life, Speed, Nice dar și Z – Bokeh.

Stim deja ce imbunatatire majora ar putea fi implementata pe noile telefoane cu ajutorul acestui update OTA. Iata si detaliile  primite chiar de la Allview:

“Allview va introduce în curând cele mai noi servicii de voce pentru toate telefoanele din gama X4 Soul Infinity. Serviciile Voice over LTE (VoLTE), sunt capabile sa ofere o calitate și o claritate a sunetului net superioare fața de cele intalnite in retelele 3G.

CITESTE SI:  WIKO View 2 cu notch, gratuit la abonament Orange

Apelurile prin Wi-Fi vor putea fi utilizate numai pe telefoanele Allview X4 Soul Infinity (Life, Speed, Nice și Z – Bokeh), prin intermediul unui update OTA. Aceste servicii vor putea fi accesate în rețelele care au făcut upgrade la noile tehnologii.

gama allview x4 soul infinity va primi un update firmware major!

Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) este capabila de realizarea unei convorbiri telefonice prin intermediul unei retele 4G, fără insa a mai fi nevoie de trecerea automata a telefonului din rețeaua de telefonie 4G spre 3G, varianta clasica pentru apeluri voce.

Serviciul de apelare prin intermediul Wi-Fi poate fi realizat chiar și atunci când telefonul se afla într-o zona in care lipseste conexiunea la o retea de telefonie mobila.”

38 COMMENTS

 1. A dat si RCS-RDS anunt oficial cum ca include gama Infinity de la Allview in oferta lor din decembrie 2017-ianuarie 2018, ceea ce e foarte good. Nu stiu daca am voie sa pun aici link… Cert e ca au anuntat si ei VoLTE si VoWIFI vis-a-vis de compatibilitatea cu terminalele Infinity. 🙂

 2. Ma bucur ca vor aparea mult mai multe telefoane cu aceasta functie. Acum nu este ceva wow pentru toti dar cu timpul va fi o necesitate.

 3. Cei de la digi am inteles ca vor da drumul, dar sunt curios daca vor avea si cei de la vodafone asa ceva.

 4. Este o tehnologie noua, care sigur va fii utilizata de multe persoane. Am inteles ca momentan decat cei de la digi vor furniza aceasta tehnologie.

 5. Imi place aceasta idee de volte, este interesanta. Dar cate telefoane din cele aparute anul trecut vor beneficia de acest serviciu?

 6. Imi place ideea, am auzit de mult ca cei de la Orange vor lansa ceva de genul, dar din cate stiu inca nu au dat drumul. Am inteles ca aceasta tehnologie este facuta cu cei de la Samsung, sper ca vor fi si cele de la Huawei compatibile, ma refer la seria P10.

 7. E bine, ca si cei de la Allview vor intra in aceasta liga a Volte-ului, Sunt curios cati dintre producatori vor oferi aceasta compatibilitate anul asta.

 8. S-au gandit bine sa lanseze update-ul, chiar daca nu multa lume stie de aparitia acestui serviciu. Dar e bine sa fie acolo.

 9. Foarte buna ideea, am inteles ca au aparut deja aceste telefoane in oferta lor, care nu m-i se pare rea de loc. Daca mai primesc si update-ul pentru Volte, chiar se merita sa le iei.

 10. Este foarte interesant, mai ales ca pentru unii care stau intr-o localitate mai “uitata de lume” le va fii de foarte mare folos.

 11. Acest serviciu va fii cu siguranta cea mai buna varianta de a obtine o calitate buna in apeluri si nu numai.

 12. Asa este Larry Florian, pe langa Gama Infinity mai sunt cateva care vor beneficia, ma refer la cele existente pe piata, sunt undeva la 5 sau 6 parca.

 13. Aceasta tehnologie va fii de viitor si va ajuta foarte mult, mai ales in zonele fara acoperire, cu acces doar la wifi. Este foarte interesanta aceasta abordare atat a operatorului Digi cat si a producatorilor de telefoane.

 14. Volte-ul mi se pare a fi cea mai buna tehnologie, ma bucur ca au inceput sa apara si telefoane compatibile.

 15. Era de asteptat ca cei de la Allview sa lanseze update-uri pentru volte, avand in vedere ca au o colaborare stransa cu cei de la digi.

 16. Este foarte bine ca vor lansa update, sunt curios daca vor mai aduce si alte noutati sau modificari pe langa Volte.

 17. Am primit notificare pe telefon ca a update disponibil la Infinity S, a mai facut cineva update-ul este ok?

 18. Alte telefoane de la Allview mai sunt compatibile cu Volte? X3 Soul Plus este sau va fii pe lista, stiti ceva?

 19. Stie cineva va rog de ce nu pot face update ? 🙂 Dupa ce descarc patch-ul cand sa il instalez se restarteaza si scrie ERROR insotit de robotelul Android.

 20. nu va faceti update la telefoanele x4soul infinity z acel update din sv celor de la allview e de tot rahatul face un lucru bun da va reduce drastic durata de viata a bateriei ei dau drumu la update-uri fara a fi testatee uam facut update la x4 soul infinity z si aplicatia cpuz nu mai recunoaste viteza proc si numarul de nuclee as fi tare recunoascator cuiva care miar da varianta originala de soft fara updatul cu volte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree