Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Mi 2 primeste update la Android 8 OREO, telefon de 5 ani!

Published

on

Xiaomi Mi 2 primeste update la Android 8 OREO, telefon de 5 ani! Lansat mai exact in august 2012, unul dintre primele telefoane Xiaomi.

In mod normal, aceasta nu ar fi o stire in mod normal, insa este de salutat reusita celor ce se ocupa de acest terminal. Stim ca telefoanele in general primesc update de Android, nu am auzit pana acum ca un telefon atat de vechi sa primeasca un update atat de important!

 

Advertisement

Xiaomi Mi 2 a fost si primul telefon din lume echipat cu procesor tactat la 1.5GHz si construit pe o tehnologie de 28nm.

Xiaomi Mi 2 primeste update la Android 8 OREO, telefon de 5 ani!

Si modelele Xiaomi Mi 2C sau Mi 2SC se bucura acum de Android 8.0 OREO. Informatia a aparut prima oara pe forumul xda developers, se pare ca nu este totusi un update oficial venit din partea companiei. El este oferit de catre pasionati, cei ce nu au renuntat inca la acest model de telefon. Daca-l mai aveti prin sertare, puteti “da o fuga” pe forumul xda pentru detalii suplimentare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171