Acasă Stiri Android Si Noutati Allview V3 Viper, primele informatii despre acest nou telefon

Allview V3 Viper, primele informatii despre acest nou telefon

27
nofollow

Allview V3 Viper, primele informatii despre acest nou telefon, unul ce probabil ca va vedea lumina zilei la inceput de 2018. Aflam astfel ca seria “Viper” nu se da batuta si merge mai departe!

UPDATE – Lansarea oficiala Allview V3 VIPER

Trebuie sa ne aducem aminte ca Allview V1 Viper a fost in 2013, cu adevarat, primul telefon interesant lansat de catre compania din Brasov.

allview v3 viper

Imaginea de mai sus este si singura disponibila momentan, cei de la Allview nu au pus la dispozitie o poza cu telefonul. Una dintre caracteristicile noului Allview V3 Viper pare a fi funcția Dual Whatsapp. Utilizatorii se vor putea bucura de schimbarea rapida de la un număr de telefon la celalalt, printr-o simplă trecere dintr-o aplicație în alta.

Din captura de mai sus ne dam seama ca telefonul va fi un 4G care fa suporta inclusiv VoLTE (voice over LTE) si ca va avea tastele capacitive integrate in sistemul de operare.

Cu siguranta va fi un Dual SIM despre care vom afla mai multe detalii in curand, asteptam si prima imagine cu telefonul!

27 COMENTARII

  1. Succes. Unul dintre cele mai bune branduri. Viper 2 îl pot numi legionarul. O compatibilitate extraordinară cu tot felul de aplicații. Cred și sper că viper 3 va duce mai departe ștacheta. FELICITĂRI ECHIPEI CE LA CONCEPUT.

  2. Ma bucur ca vor mai lansa inca un Viper, V1 a fost foarte reusit, urmat de V2, si acum sa vedem cum va fii acest V3. Este interesanta si functia dual Whatssapp si utila.

  3. Integrarea acestei functii mi se pare utila avand in vedere ca telefonul este dual sim. Am inteles ca este posibil sa aiba un display 18:9 asa este?

  4. Este interesanta aceasta functie pe care vor sa o implementeze. Sa speram ca vom regasi si functia Splitscreen pe acest viper deoarece nici unul din seria asta nu o avea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here