Connect with us

Stiri despre telefoane

Allview Viva H1003 LTE, tableta cu 4G, Android 10 si display mare

Published

on

Allview Viva H1003 LTE, noua propunere a brasovenilor, in materie de tablete cu Android. O categorie de produse care inca nu a fost uitata si cred ca are toate sansele sa redevina populara.

Este o perioada in care cei mici folosesc tehnologia din ce in ce mai mult si nu o folosesc neaparat pentru jocuri sau filme. Vine toamna, incepe anul nou scolar si asa cum stim, nu traim vremuri chiar roz.

Allview Viva H1003 LTE, tableta cu 4G, Android 10 si display mare

Sunt sanse extrem de mari ca scoala online sa se reia din luna septembrie, moment in care elevii vor trebui sa apleze la diverse solutii pentru a se conecta cu profesorii.

Advertisement

Fie calculatorul parintilor, fie un telefon mobil. O tableta poate fi ideala si mai ales una cu un display mare, asa cum este cea despre care povestim in articolul acesta.

Allview Viva H1003 LTE, tableta cu 4G, Android 10 si display mare

Cred ca este o tableta echilibrata. Vreau sa spun ca nu pare a straluci la un anumit capitol si sa sufere la altele. Destinata inclusiv productivitatii, ma uit spre conectivitate si chiar nu sta rau.

4G: FDD 800/1800/2100/2600MHz TDD 2600MHz si suport pentru o cartela SIM, plus posibilitatea de conectare a anumitor periferice prin Bluetooth.

Advertisement

Asistent personal Allview AVI, Google Play, aplicatii pentru dezvoltare, centru educational, posibilitate de multitasking in bune conditii pe ecranul mare si o autonomie extinsa.

Allview Viva H1003 LTE, tableta cu 4G, Android 10 si display mare

„Învățământul cunoaște o nouă formă de dezvoltare, prin îmbinarea sistemului clasic, cu cel online. Din acest motiv, compania Allview își dorește să vină în sprijinul utilizatorilor de tehnologie din România (părinți, elevi, profesori), prin dezvoltarea asistentului vocal AVI cu noi skill-uri în aria educațională.

Noua tabletă Viva H1003 LTE, oferă posibilitatea elevilor de a continua studiul în contextul actual, beneficiind
astfel și de o „culegere” virtuală.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Advertisement

Conform Allview, multumita asistentului AVI, Viva H1003 LTE este capabila sa interacționeze cu utilizatorul prin oferirea de
raspunsuri la întrebari ce apar in programa scolara sau prin generarea testelor de cultura generala printr-o simpla comanda vocala. Iata si detaliile tehnice:

 • Procesor: MTK, 4 nuclee, Cortex A53
 • GPU: IMG PowerVR GE8100
 • Display: IPS, 10.1 inch, 1280 x 800 pixeli
 • RAM+ROM: 2GB + 16GB
 • 4G: DA (functie de apelare)
 • Suport SIM: DA
 • Camera principala de 5MP
 • Camera frontala de 2MP
 • O.S: Android 10
 • Acumulator: 5000mAh
 • Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n , MicroUSB, FM, Jack audio
 • Difuzoare stereo
 • Oferta – AICI

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171