Connect with us

NO.1 D5+ – NO.1 este una dintre principalele companii din China ce produc ceasuri inteligente, am colaborat cu ei de mai multe ori si observ ca in ultima perioada au inceput sa lanseze modele mai performante si cu specificatii tehnice pe care le intalnim in mod normal pe telefoanele mobile.

Desigur ca daca vreti ceva de foarte buna calitate, probabil ca nu veti da interes acestui articol, daca totusi aveti un buget limitat va puteti orienta si catre astfel de gadgeturi si asta deoarece se dovedesc a fi destul de bune si de fiabile in timp.

NO.1 D5+ este noul model pe care compania urmeaza sa-l lanseze, model ce spuneam ca are specificatii tehnice foarte bune. Asa si este deoarece de acum avem direct sistemul de operare Android Lollipop preinstalat si nu un sistem de operare limitat si greoi, MTK 6580 quad core ca procesor si astfel conform producatorului, acest ceas inteligent reuseste sa scoata un scor in AnTuTu chiar bun pentru un astfel de gadget, in jur de 23.000 de puncte!

De altfel, in clipul de mai jos vedem ruland acest test de benchmark dar si o comparatie cu generatia precedenta. NO.1 D5+ versus NO.1 D5.

Restul specificatiilor continua prin 1GB memorie RAM si 8GB spatiu de stocare interna, insa pentru moment producatorul nu ofera mai multe detalii legate de constructia lui, de ecran, acumulator sau de restul functiilor sau de dotari, senzori, etc.

Pe siteul oficial http://en.001phone.cn/ acest smartwatch NO.1 D5+ are chiar si o pagina dedicata in care putem vedea clipul video prezentat mai sus, cateva poze de prezentare, insa nu si restul dotarilor sau specificatiilor tehnice. In mail-ul pe care l-am primit direct de la companie, acestia sustin ca pretul de vanzare va fi de 109 USD si ca va intra in oferta magazinelor online din China in viitorul apropiat.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!