Acasă ROOT Allview Allview X3 Soul Style – Root, TWRP recovery si xposed

Allview X3 Soul Style – Root, TWRP recovery si xposed

45

Allview X3 Soul Style – Root, TWRP recovery si xposed – Am sa va pun la dispozitie prin intermediul lui Marian Daniel fisierele ce va permit customizarea completa a telefonului, dar si un clip video in care il vedeti la treaba cu toate modificarile facute.

Practic, veti avea cam tot ceea ce va doriti in materie de customizare pe X3 Soul Style, va mai trebuie putine cunostinte si curaj pentru a va apuca de treaba. Trebuie sa stiti totusi ca este posibil sa ramaneti vara garantie, insa am sa va pun la dispozitie si un backup complet pentru acest model de telefon, backup oficial. Atentie, modificati sistemul de operare pe propria raspundere si NU folositi fisierele pe alt model de telefon, fie el Allview!

Fisierele (recovery, root, xposed framework) necesare se descarca de AICI (arhiva trebuie dezarhivata)

Xposed apk 3.1 de AICI (xda developers)

Backup necesar in caz ca aveti probleme ulterioare sau pur si simplu doriti sa reveniti la stock. AICI

Inainte de tot, intrati in meniu – settings > advanced options > developer tools > oem unlock + fastboot oem unlock

Atentie! Dupa ce se da flash la fisierul recovery, se intra direct in recovery si se da flash la supersu (root)

VIDEO:

Allview X3 Soul Style – capturi ecran

45 COMENTARII

 1. imediat dupa ce dai flash la recovery (telefonul fiind oprit) apesi butonul de power+volume up (cand apare logo-ul allview,iei degetele de pe butoane si apesi odata sau de 2 ori volume up iar)

 2. A desfacut cineva aceasta imagine “recovery” pentru a vedea sursa?
  Este un recovery adaptat pentru un telefon Gionee S6s – geamanul lui Alview X3 Soul Style.
  Daca ati urcat-o ca atare in telefon cu SP Flash Tool ea contine in ramdisk un fisier numit default.prop care contine setari pentru Gionee S6s si trebuie adaptate pentru Allview X3 Soul Style, conform imaginii de baza (stock recovery).
  E frumos sa urcam in telefoane fisiere si sa speram ca ele vor functiona corespunzator, fara a verifica daca acestea sunt intr-adevar adaptate pentru propriul telefon si fara sa incercam sa invatam putin cate ceva despre cum functioneaza aceste telefoane.

 3. am incercat si eu acest rom si acum nu imi mai trece singur pe reteaua 4g, ii dau scanare o gaseste, intru pe retea, apoi cand nu mai este semnal 4g intra pe 3g, H, H+ dar pe 4g nu!!! care ar fi cauza

  • scuze pentru raspunsul tarziu. cauza nu am de unde sa o cunosc doar pentru ca mi-ai spus,trebuie sa investighez mai “adanc” din moment ce eu personal nu m-am confruntat cu aceasta problema. Am nevoie sa faci un “logcat”. Ar fi perfect

 4. deci ca problema am observat cu doua telefoane identice si acelasi operator gsm (digi) unul e in 4g, am meu nu si inca o probma depistata la navigatie cu harti google si internetul activ, dupa 100 m mai mult sau mai putin…isi pierde semnalul de navigare, apoi dupa 1 min isi revine si tot asa

 5. A functionat fara SPTool.
  Driver instalat+minimal ADB,
  adb reboot fastboot
  fastboot oem unlock, apoi recovery cu comanda in fastboot:
  “fastboot flash recovery Recovery5.img”
  Flash SuperSu
  Reboot System
  Flash Exposed in Twrp
  Gata.
  Multumesc Admin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here