Allview X4 Soul Infinity cu gadget.ro si mobilissimo, vedem cateva noi detalii legate de acest telefon, unul extrem de asteptat. Si aceste detalii apar intr-un clip de fix 4 minute, video in care Emil Dragota de la gadget.ro si Alex Stanescu de la mobilissimo.ro isi dau cu parerea.

Desigur, telefonul este unul mult asteptat si cu siguranta, va fi cel mai interesant terminal lansat de Allview pana in acest moment.

allview x4 soul infinity cu gadget.ro si mobilissimo

Si asta deoarece Allview X4 Soul Infinity  va fi un telefon ce va impresiona prin ecranul sau, un bezel-less in stilul lui Xiaomi Mi Mix. Nu stiu daca se va ridica la nivelul acestuia, insa cred ca va fi peste Bluboo S1, Doogee Mix, Elephone S8, Maze Alpha si toate clonele de Mi Mix pe care le-am vazut pana acum.

Inca un aspect interesant, Allview X4 Soul Infinity este posibil sa fie un telefon comandat de catre compania din Brasov. Vreau sa zic ca nu va fi neaparat un Gionee peste care cei de la Allview si-au aplicat un logo si atat!

CITESTE SI:  Primul telefon cu 10GB RAM? Sa fie Oppo R17 PRO?

Asta cu atat mai bine pentru Allview, posibil sa fi comandat la o fabrica din China cateva zeci de mii de telefoane dupa specificatiile cerute de ei.

Allview X4 Soul Infinity isi va face aparitia chiar luna aceasta, adica in august 2017. In clip vedem si ecranul care va fi folosit plus modulul camerei, apar si alte cateva detalii expuse de cei doi.

Asteptam si noi telefonul cu mare, mare interes, este un design la moda in 2017, unul care atrage cu siguranta! Clar, Alex Stanescu de la mobilissimo.ro chiar stie ce vorbeste si este poate cel mai bun Reviewer din Romania.

allview x4 soul infinity cu gadget.ro si mobilissimo

17 COMMENTS

  1. Da…si asa voi vedea Allview Infinity la magazine cu pret de peste 2000 lei adica supra pret. sa fiim seriosi totusi e allview

  2. Foarte interesanta ideea, pana acum am auzit numai lucruri bune, astept sa vad rezultatul final “Keep up the good work”.

  3. Sun curios la ce pret va debuta acest device, eu sincer ma astept la un 2000- 2200 de lei, dar depinde si de specificatii.

  4. Majoritatea telefoanelor din ultimul timp au avut un design foarte atragator. Ma astept ca si acesta sa fie ceva WOW.

  5. Sunt curios oare cu ce va mai venii nou acest device, poate pana l-a sfarsit de luna mai apar detalii despre el sau poate chiar produsul final, dar deja vreau prea mult.

  6. Bai fratilor, terminati cu Allview X4 Soul Infinity asta sigur va fii un telefon u pret exagerat si customizat ca dracu deja stim cu ce sa manaca allview normal ca o sa dea astia telefoane sa se faca review bun si gata

  7. Corect, trebuie sa asteptam detaliile finale. Clar este un design la moda si asa cum am spus si in articol, cred ca va fi peste toate telefoanele chinezesti ce adopta un astfel de design. Stim ca acelea nu prea au specificatii tehnice bune…ceva imi spuune ca acesta va fi mai dotat 😉 In plus, vine din Romania si va avea garantie 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree