Connect with us

Stiri despre telefoane

Aplicatia Spotify te ajuta sa gasesti melodia cu ajutorul versurilor

Published

on

Aplicatia Spotify te ajuta sa gasesti melodia cu ajutorul versurilor, este o noutate pentru sistemul de operare Android (ma refer la aceasta aplicatie cand spun noutate).

Stii momentul acela cand fredonezi in gand o melodie dar pur si simplu nu stii de unde sa o iei? Cunosti o parte din versuri si atat, restul este lapsus total. In acest caz, nici macar Shazam nu te poate ajuta si Shazam ramane cel mai bun serviciu de identificare a pieselor.

O solutie ar fi sa cauti versurile pe Google sau alt motor de cautare. Dar daca utilizezi aplicatia Spotify, asta inseamna ca va trebui sa iesi din ea si sa deschizi un motor de cautare.

Advertisement

Aplicatia Spotify te ajuta sa gasesti melodia

Ei bine, incepand cu ultimul update pentru Android, cei ce folosesc aceasta aplicatie au motive de bucurie. Vor putea identifica cu usurinta melodia preferata. Este suficient sa introduci versurile in sectiunea de cautare dedicata si gata!

Ca si in cazul aplicatiei Shazam, Spotify foloseste o baza de date. Cand utilizatorul introduce cateva versuri dintr-o melodie, acestea sunt comparate cu cele existente in baza de date si daca exista o potrivire, denumirea piesei este afisata.

Spotify Soundtrap Capture – pentru creatorii de continut.

Mai exista cateva notati in legatura cu aplicatia Spotify. Aflam si despre Soundtrap Capture, functie ce permite mai multor utilizatori sa compuna melodii ca si cum ar fi in acelasi studio de inregistrari, chiar daca de fapt sunt la distanta unii de altii.

Advertisement

Spotify este un serviciu de streaming audio infiintat (in Suedia) in anul 2006 si lansat oficial aproape 2 ani mai tarziu. Anul 2019 a insemnat pentru ei un castig de aproximativ 6.7 miliarde de euro.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des