baterie

Exclusiv! iHunt S20 Apex cu 3 camere foto si display mare!

Exclusiv! iHunt S20 Apex cu 3 camere foto si display mare!

Exclusiv! iHunt S20 Apex cu 3 camere foto si display mare! Am facut rost de o poza interesanta din mai multe puncte de vedere! Chiar daca am un parteneriat cu cei de la iHunt, de data aceasta, au decis sa ma tina si pe mine putin in suspans.

Prea multe detalii legate de telefon nu am nici eu, dar imi pot face o idee in legatura cu cele cateva informatii care apar pe cutie, poza o vedeti si voi mai jos. Am spus in titlu “flagship”, insa nu stiu daca va fi asa si nici nu am detalii legate de procesor. Sa fie primul iHunt care sparge anumite bariere?

In mod cert, va fi lansat in curand si probabil ca va sosi la review. Nu este un rugged, de data aceasta ne ofera un smartphone “normal”, cu Android. Observ cateva premiere pentru cei de la iHunt, iata despre ce este vorba:

iHunt S20 Apex

ihunt s20 apex
ihunt s20 apex
  • Daca ne uitam cu atentie, se observa un display perforat si o camera selfie de mici dimensiuni, amplasata in partea stanga. Deci, scapam de un notch “waterdrop” si experienta multimedia va fi imbunatatita.
  • Sper sa nu ma insel, dar este primul iHunt cu display cu adevarat mare, adica 6.55″ sau chiar 6.65, nu-mi dau seama foarte bine din poza atasata. Nu cunosc rezolutia, va fi o surpriza. 
  • Disponibil in 2 culori si un design de tip gradient.
  • Un iHunt cu 3 senzori foto principali, probabil ca vedeta va fi cel de 13MP.
  • Vad si margini inguste ale ecranului! Desigur, poate fi vorba numai despre o poza de prezentare, ramane de vazut care va fi realitatea. Dar tehnologia a avansat mult si cu greu mai gasesti un display cu margini laterale de mari dimensiuni, este posibil sa fie ok la acest capitol.

3GB RAM si 32GB ROM, cu certitudie si o conectivitate 4G. Cred ca va fi tipul de telefon care are un design reusit si un pret competitiv, probabil ca nu va costa deloc mult! Speram si la un jack audio si de ce nu, senzorul de amprente amplasat in partea laterala. Mai multe detalii, in curand! Pana atunci, ofertele iHunt actuale.