Acasă Stiri Android Si Noutati Allview X4 Soul Infinity Plus vine in data de 28 septembrie

Allview X4 Soul Infinity Plus vine in data de 28 septembrie

5

Allview X4 Soul Infinity Plus vine in data de 28 septembrie, aceata este ziua in care va iesi la lumina cel mai asteptat Allview de pana acum!

Desi compania a tinut la secrat cele mai importante detalii tehnice, tot am aflat cate ceva. In primul rand, Allview X4 Soul Infinity nu va fi un telefon rebranduit, el este dezvoltat de catre brasoveni.

Allview X4 Soul Infinity Plus allview x4 soul infinity plus
Allview X4 Soul Infinity Plus

Desigur, ne referim la design, specificatii tehnice si optimizarea meniului, toate au fost alese de catre producator. Putem de acum sa spunem “producator”, cel putin pe jumatate!

Telefonul va veni in doua variante, Allview X4 Soul Infinity Plus  cu 6GB RAM si modelul de baza, nu stim insa daca va avea 4 sau tot 6GB RAM.

Stim insa ca ambele adopta un design modern, raport 18:9 si diagonale de 5.7″, respectiv 6″.

Ambele telefoane flagship, Allview X4 Soul Infinity și Allview X4 Soul Infinity Plus, vor beneficia de panou 2.5D, cameră duală cu lentilă safir, algoritmi de procesare a camerei foto marca Arcsoft și tehnologie Bokeh pentru evidențierea personajelor din fotografii. Designul high-tech al carcaselor, cu străluciri de oglindă bine dozate, este realizat cu ajutorul IML Art Technology.

allview x4 soul infinity plus

Smartphone-ul X4 Soul Infinity Plus va avea o rezoluție Full HD+, 2160×1080 px, cameră video cu posibilitatea de inregistrare 4K și memorie RAM DDR4 de mare viteză de până la 6GB RAM.

Asistentul Vocal Allview isi va face si el simtita prezenta in soft, va fi disponibil pe ambele versiuni.

Ne asteptam astfel la o lansare mai mult decat interesanta, iata ce sustin cei de la Allview:

“Ceea ce va diferenția cu adevărat X4 Soul Infinity de orice alt terminal din piață, indiferent de producător, este o tehnologie la care lucrăm de ceva vreme și pe care ne propunem să o dezvăluim la lansare. Promitem să surprindem plăcut piața de telefonie din România” a precizat Lucian Peticilă.

Asteptam sa vedem toate specificatiile tehnice dar si pretul produselor!

5 COMENTARII

  1. Din pacate,pretul mare va fi cel mai mare impediment pt. x4 soul infinity,indiferent de dotari.Vezi preturi la allview si huawei.Daca la allview un smartphone costa 1500-2000 de ron si are ca specificatii slabe spre medii la huawei la acelasi pret 1500-2000 de ron,are specificatii de la medii spre foarte bune.
    Iti cumperi un huawei p9 si p9+ dual sim si nu se compara cu allview-ul al specificatii de departe huawei-ul il surclaseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here