Acasă Stiri Android Si Noutati Allwinner Lanseaza Un Procesor Quadcore Ce Costa 5$

Allwinner Lanseaza Un Procesor Quadcore Ce Costa 5$

0
nofollow

Allwinner Lanseaza Un Procesor Quadcore Ce Costa 5$

Incredibil sau nu, atat va costa acest procesor fabricat de catre Allwiner conform androidauthority.com.

Este vorba de un procesor pe 64 bit, dezvoltat special pentru tablete, capabil de playback 4k via HDMI, decodare H265 sau H264 si placi grafice de tip Mali 450 sau PowerVR.

Este un procesor Cortex-A53, suporta Android 5.0 Lollipop si Linux kernel 3.10, mai multe tipuri de memorie DDR, eMMC 5.0 dar si tehnologia Allwinner SmartColor display ce ofera culori mai placute si o experienta vizuala deosebita.

55666t4r56threds Allwinner Lanseaza Un Procesor Quadcore Ce Costa 5$

Procesoare de tip Allwiner dar de o tehnologie mai veche se gasesc si in dotarile tabletelor de la Allview, E-boda, Serioux, UTOK sau Evolio si prin aceasta lansare ne asteptam ca preturile tabletelor destul de performante sa scada, posibil contra sumei de 300 de lei sa putem achizitiona o tableta destul de puternica daca ne gandim ca acest procesor, creierul tabletei va costa sub 20 de lei.

Posibil este si ca in perioada urmatoare firmele aflate sub brand romanesc si pe care le enumaram mai devreme sa aduca pe piata din Romania tablete performante si pret mic cu Android 5.0 Lollipop si dotate cu astfel de procesoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here