Acasă Aplicatii pentru telefoane Android

Alternative gratuite ale aplicatiilor de telefon si SMS pe Android

2
nofollow

Alternative gratuite ale aplicatiilor de telefon si SMS pe Android – Am sa va prezint in cele ce urmeaza numai 2 exemple de aplicatii ce pot fi instalate rapid si gratuit pentru a schimba interfata aplicatiilor stock de apelare telefonica si SMS, la final am sa va dau link catre intreaga oferta din Google Play.

De ce sa folosesti astfel de aplicatii? Le poti utiliza daca te-ai saturat de interfata standard si vrei ceva nou, daca aplicatia prestabilita are lag sau daca exista probleme. Eu le-am instalat deja pe cele doua, le-am folosit si mai jos vedeti capturi de ecran, cum arata si cu ce optiuni vin ele.

Trebuie sa stiti ca pentru a folosi aceste aplicatii ce schimba interfata atunci cand sunati pe cineva sau trimiteti un SMS nu trebuie sa aveti un telefon rootat sau un recovery customizat, ele se instaleaza in mod normal si exact asa cum procedati cu orice aplicatie din Google Play.

Aplicatia pentru telefonie True Phone Dialer & Contacts

Este complet gratuita, arata foarte bine, are cel mai bun rating in Google Play si consider ca merita folosita, vine si cu ceva setari suplimentare la pachet.

Aplicatia pentru mesaje de tip SMS Messages + SMS

Este si ea gratuita si schimba interfata clasica deja prezenta pe telefonul vostru cand vine vorba de SMS-uri. Ambele aplicatii, atat aceasta cat si cea prezentata anterior le pot inlocui cu succes pe cele default si in caz ca vreti sa le folositi mereu puteti trage iconitele in locul celor deja existente.

CITESTE SI:  Aplicatia Fing Network Tools, destul de utila din cand in cand

Interfata aplicatiei pentru mesaje de tip SMS arata ca in capturile de mai jos, in acest caz automat se va instala si aplicatia Contacts Plus deoarece poate gestiona si contactele, ambele aplicatii ofera si posibilitatea de a bloca numerele necunoscute, private sau anumite mesaje text de tip SMS:

Prima aplicatie poate fi descarcata de AICI, aplicatie pentru SMS de AICI. Aici puteti vedea toate aplicatiile de acest gen disponibile in Google Play.

2 COMENTARII

  1. Folosesc True phone de anul trecut. Este excelenta! Dar pentru a inlocui pe RN2 aplicatia originala pentru incoming calls, la care e mai greu de raspuns prin swipe in anumite situatii exista alternativa? Sau se poate customiza aplicatia originala? Tel are MIUI stable 7.2.3. si e rootat cu twrp. Multumesc anticipat pt raspuns!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here