Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatie Dynamic Island pentru ecranul telefonului

Published

on

Aplicatie pentru adaugat Dynamic Island pe Android, asta in cazul in care doriti sa aveti pe telefoanele voastre putin din experienta iOS. Si oricum, Apple este producatorul care da tonul in acest domeniu si rapid, multe dintre caracteristici, functii sau chiar parti de design ajung sa fie imprumutate de alte companii. Pana la urma, ei au inventat telefonul mobil modern.

Nu stiu de ce este atat de apreciata aceasta functie numita Dynamic Island, eu mereu am preferat in display care sa nu fie intrerupt de niciun fel de notch, gauri sau alte artificii. In cel mai rau caz, daca vreau si daca am un display AMOLED, apelez la allways on display.

Dynamic Island pe Android

Cum adaugam Dynamic Island pe Android

In Google Play, sunt mai multe aplicatii care iti aduc aceasta functie pe telefon. Insa, ne vom opri la poate cea mai apreciata si cu siguranta, cea mai descarcata. Are peste 50.000 de descarcari, dar o nota nu foarte mare, numai 3.5 stele din 5. Nu este nici un rating mic, probabil multi au acordat o nota mai mica nu neaparat pentru ca aplicatia nu functioneaza corect. Dynamic Island : dynamicBar, asa o gasiti in magazinul de aplicatii, link.

Advertisement

Dynamic Island Android

Eu am instalat-o pe un Samsung Galaxy S21 Ultra si pare a functiona corect. Practic este o zona de notificari, acestea iti vor aparea acolo. Mai mult, de acolo poti face anumite setari mai rapide sau sa vedeti anumite informatii. Instalarea este simpla, trebuie sa acordati cateva permisiuni si apoi sa o setati asa cum doriti. Daca va place, o puteti pastra. Eu nu o pastrez, prefer un display cat mai “curat”.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des