Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Evolutia Allview AVI, detalii despre versiunea noua

Published

on

Aflam alte detalii legate de evolutia asistentului personal, cel dezvoltat de catre Allview. Este vorba despre AVI, asistentul in limba romana si pana acum, singura aplicatie de acest gen.

Stim deja ca va primi un update destul de important si deja am prezentat cateva indicii. Acum, cei de la Allview ne ofera date noi, tot prin intermediul unui clip nou. Si incepem direct cu acest material video, cel mai recent:

Advertisement

Observam ca va fi capabil sa-ti reaminteasca momentele importante ale zilei. Mai exact, dimineata iti va spune ce planuri ai si cu alte cuvinte, nu ratezi nimic din ce ti-ai planificat pentru ziua respectiva.

Allview AVI este dezvoltat de la zero de catre compania cu sediul in Brasov, la ora actuala este disponibil pentru majoritatea terminalelor aflate sub acest brand. Aplicatia este disponibila si in Google Play, insa nu va functiona pe alte marci de telefoane (din pacate).

Allview AVI, asistentul in limba romana, devine mai inteligent

Cei ce deja folosesc un telefon Allview stiu despre ce anume este vorba. Daca nu stiti ce inseamna Allview AVI, puteti intra AICI.

Advertisement

Interesant ca discutam despre singurul asistent personal disponibil in limba romana, niciun alt producator nu ofera asa ceva. Mai mult, pot sa va spun ca este foarte bine pus la punct si este foarte inteligent.

Asteptam si versiunea finala a acestui update, probabil ca Allview ne va comunica toate schimbarile pe care le-a facut. Mai jos, putem vedea si materialele promotionale lansate pana acum, toate se leaga de acest nou update.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Mihai

    august 7, 2019 at 16:38

    Acest sistem va muri odată cu update la limba română in Google .As putea paria.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des