Connect with us

Always On: Ambient Clock, de la LG G5 si S7, acum pe orice telefon! Si da, chiar functioneaza aceasta aplicatie si este chiar utila. Insa, un mare dezavantaj ar fi la mijloc, pana si dezvoltatorul aplicatiei recunoaste acest lucru. 

Aplicatia functioneaza ok pe telefoanele cu ecran AMOLED, Super AMOLED si restul ecranelor cu astfel de tehnologii sau derivate. Insa, functioneaza bine si pe un LCD dar in acestcaz tot dezvoltatorul aplicatiei ne anunta ca exista posibilitatea ca aceasta aplicatie sa “pape” destul de multa baterie.

Eu am instalat-o pe unul dintre telefoanele mele (nu AMOLED) si pot spune ca functioneaza perfect, insa nu am testat sa vad cat de mult consuma acumulatorul. Este pana la urma o super aplicatie pentru cei cu AMOLED sau ecranele de acestgen, daca nu aveti asa ceva, o puteti testa totusi si sa va dati seama singuri daca va consuma sau nu bateria.

De ce pe AMOLED si pe IPS nu prea? Simplu si am sa incerc sa explic scurt si la obiect si “batraneste” Un AMOLED NU are luminati pixelii (impropriu spus) negrii, un IPS DA. De aici rezulta ca cel putin in acest caz, pe un AMOLED nu va exista problema cu bateria.

Asa arata instalata pe un telefon de-al meu ce nu are AMOLED si observati ca tot ecranul este oarecum aprins, chiar daca ora este mai vizibila. Pe un AMOLED, numai ora ar fi fost vizibila, restul era complet negru. Depinde insa si cum setati luminozitatea ceasului din interiorul acestei aplicatii.

DSC_0098

Ca sa terminam cu explicatiile si sa trecem direct la aplicatie, puteti sa o testati si sa vedeti cum sta treaba. E ok, o pastrati, daca mananca bateria ca la balamuc, o stergeti.

Always On: Ambient Clock se numeste aplicatia, este gratuita si disponibila in Google Play. Setari aiurea nu prea sunt, practic putem activacateva setari in zona ceasului (din aplicatie) – font, culori, pozitie, luminozitate, opacitate, etc. Apoi putem seta luminozitatea generala a aplicatiei si putem activa ca ecranul sa se aprinda la dubla atingere sau sa se opreasca atunci cand este intors sau in buzunar.

Cam atat, va dati voi repede seama cum sta treaba!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!

7 Comments

7 Comments

 1. Mihart Gheorghe Constantin

  aprilie 18, 2016 at 18:00

  Este foarte buna aplicația, am instalat-o pe un Samsung galaxy grand prime și merge perfect.

 2. Alin Marian

  aprilie 18, 2016 at 17:56

  Recomand GlancePlus este foarte bun!

 3. Marian Cătălin

  aprilie 18, 2016 at 18:04

  Mersi .

 4. Stelian

  aprilie 18, 2016 at 23:01

  Tab s 8.4 nu e compatibil..

 5. Adrian

  aprilie 19, 2016 at 23:33

  Consumă bateria.Am dezinstalat-o.?

 6. Leon

  aprilie 24, 2016 at 01:33

  Tot nu am înțeles la ce este bună această aplicație

 7. Gherghisan Nelu

  aprilie 25, 2016 at 16:14

  Pe Lg G4 functioneaza execrabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *