Connect with us

Stiri despre telefoane

Am adaugat mai mult RAM telefonului Samsung, se simte?

Published

on

Deja multi producatori apeleaza la acest truc disponibil in soft, te lasa sa maresti memoria RAM. Pur si simplu vom imprumuta din memoria interna (ROM) a telefonului, aceasta nu va mai fi atat de multa, dar ne vom bucura de un RAM mai mult, chiar daca este virtual! Am sa va arat si cum se face asa ceva din soft, asta in cazul in care vreti sa experimentati.

Eu nu am constatat imbunatatiri, nici nu cred ca as fi avut cum. Telefonul oricum are 12GB RAM din fabrica, mai mult decat suficient pentru toate aplicatiile sau jocurile disponibil. Si cate aplicatii sa ai deschise in fundal pentru a avea nevoie de o “caruta” de memorie RAM disponibila? Oricum cred ca majoritatea utilizatorilor si-au facut un obicei din a verifica cate ruleaza in fundal si de a le inchide.

ram telefon samsung

Al meu S21 Ultra are deja 12GB RAM si i-am mai “pus” virtual inca 8GB. Deci, in total sunt 20, o cantitate enorma pentru un telefon mobil. Am mers mai departe si am vrut sa vad daca AnTuTu simte asa ceva si daca scorul va exploda. Din contra! Asa cum vedeti in capturile de mai jos, scorul obtinut dupa ce am adaugat RAM…este mai mic o idee. Samsung ne spune ca extinderea este benefica atunci cand ai nevoie de mai multe aplicatii in fundal si cam atat.

Advertisement

Mai mult RAM – inainte si dupa, in AnTuTu:

mai mult ram

Cred ca la mijloc este si putin marketing, dar de apreciat ca exista acest mic truc. Mega util sau nu, dar au lucrat la implementare si la dezvoltarea lui. Dar repet, nu sunt singurii. Chiar si cel mai nou iHunt pe care l-am primit spre review poate asa ceva. Cum activezi un plus de RAM pe un Samsung cu One Ui 5.1? Intri in setari – intretinere baterie si dispozitiv – apesi pe memorie RAM – pe RAM plus si alegi de acolo.

 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. mihai

    martie 12, 2023 at 00:53

    Cat de logic sa-ti pui 20 Gb ram pt facebook,twitter,youtube? in cazul in care.nunstiai majoritatea inchid de tot aplicatiile desi au ram mult

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des