Connect with us

Stiri despre telefoane

Am testat telefonul cu proiector Laser de la iHunt

Published

on

Am testat telefonul cu proiector Laser de la iHunt, dar il vedeti mai jos in format video, nu voi scrie foarte mult acum si aici. Cel mai bine este sa vedeti ceea ce poate acest iHunt Titan Metal P22000 Projector PRO, smartphone sub brand local.

Da, stiu, veti spune ca nu este produs de ei, nu este romanesc, etc. Insa, nu cred ca mai producem prea multe lucruri prin Romania, nici nu are rost sa aducem in discutie asta. Trecand peste introducere, va spun ca este unul dintre cele mai complexe telefoane pe care am pus mana pana acum.

Nu are performantele unui S22 sau S23 Ultra de la Samsung, dar are ceva in plus fata de ele. Si ma refer la sistemul laser de proiectie si la panoul cu LED-uri din spate, unul urias.

Advertisement

Telefonul cu proiector laser integrat functioneaza pe acelasi principiu ca si un proiector laser standalone, dar componentele sunt miniaturizate si integrate in carcasa telefonului, poate genera un fascicul de lumina coerent si concentrat.

Semnalul video sau grafic de la telefon este folosit pentru a modula intensitatea si culoarea fasciculului laser. Aceasta modulare poate fi realizata prin diferite tehnologii, cum ar fi DLP (Digital Light Processing) sau LCoS (Liquid Crystal on Silicon).

Telefonul cu proiector Laser sub brand iHunt – video


Aplicatia dedicata nu este complexa si in mare parte, totul se realizeaza automat. Consuma energie, dar aici intervine acumulatorul de 15.500 mAh. Poti proiecta pe un perete (alb) orice din sistemul de operare sau mai bine zis, tot sistemul de operare. Ca si cum ai avea in buzunar un display urias cu Android!

Advertisement

In plus, camera night vision, senzor foto de 108MP, pana la 22MP memorie RAM (cei 12 standard si inca 10 din meniu), senzor infrarosu, jack audio, un singur difuzor dar super galagios, suport OTG, busola, barometru, baterie cu o capacitate de 15.500 mAh si incarcare la 66W (chiar se incarca repejor).

Si nu uit despre rezistenta la apa, socuri, praf si multe alte dotari pe care le-am prezentat in materialul de review video. De ce am spus in poza ca telefonul este de “politie”? Aplicatia care controleaza acel panou urias de LED-uri, ofera un joc de lumini asemanator unui girofar si sunt 2 zone dedicate, una cu lumina rosie, alta cu lumina albastra.

Telefonul cu proiector a reusit in jur de 450.000 de puncte in AnTuTu, este un 4G care se misca repejor, ruleaza un Android 13 cu destul de multe optiuni utile in meniu, 2 taste ce pot fi configurate pentru a deschide anumite functii sau aplicatii. Are un chipset MediaTEK Helio G99, este fabricat pe o tehnologie de 6nm. Oferta de pret.

Advertisement

iHunt Titan Metal P22000 Projector PRO este un smartphone care nu prea te lasa sa te plictisesti si mereu ai ceva de facut cu el sau impreuna cu el. Fie sa-l folosesti ca proiector, sa te joci cu camera night vision, cu LED-urile din spate sau sa nu te intereseze daca-l scapi pe jos sau in apa.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des