baterie

Am analizat un Samsung Galaxy S10 din clipul oficial din Romania!

Am analizat un Samsung Galaxy S10 din clipul oficial din Romania!

Am analizat un Samsung Galaxy S10 din clipul oficial din Romania! – Probabil ca deja ati observat, pe canalele TV din Romania, a inceput de cateva zile sa ruleze o reclama a celor de la Samsung. Pe langa telefonul flexibil ce va fi anuntat in cateva zile, apare si Samsung Galaxy S10.

Am analizat cu atentie clipul video si asta deoarece, nu apare nicaieri scris ca ar fi vorba despre S10 si nici nu vedem vreo grafica sa ne duca cu gandul la acest telefon. La un moment dat, putem vedea destul de clar partea din spate a telefonului.

Pare a semana destul de mult cu ceea ce vedem acum pe Note 9 si chiar ar putea fi vorba despre un Note 9. In schimb, in reclama video oficiala pe care o vedeti si voi mai jos, putem observa destul de bine si partea frontala a lui Samsung Galaxy S10. Si spun ca este vorba despre un S10, deoarece marginile laterale sunt mult mai inguste fata de Note 9 sau S9/S9 Plus.

Foarte interesant este ca incepand cu minutul 0:30, putem observa o femeie gravida ce tine telefonul in mana iar acesta are atasat un dispozitiv ce pare desprins din filmele SF. Este atasat la presupusul Galaxy S10, un gadget cu ajutorul caruia cea din clip, isi face o ecografie!

Am analizat un Samsung Galaxy S10 din clipul oficial din Romania!

Si avand in vedere ca este vorba despre un clip oficial Samsung, putem spune ca avem parte de ceva revolutionar, nu cred ca mai exista la ora actuala un telefon mobil capabil de asa ceva! Practic, orice gravida isi va putea face o ecografie de sarcina, de acasa. Telefonul Galaxy S10 ar avea si un soft dedicat, observam chiar si fatul, plus cateva informatii referitoare la sarcina!

Am analizat un Samsung Galaxy S10 din clipul oficial din Romania!

In captura de mai sus, este clar ca discutam despre Samsung Galaxy S10 si nu despre Note 9 sau S9. Telefonul din clip, are margini ale ecranului foarte inguste si ma refer la partea de sus, dar si cea de jos. Problema este ca nu vedem un display “perforat”!!! Revenind putin la secventa cu femeia gravida, acolo observam si partea din spate:

Am analizat un Samsung Galaxy S10 din clipul oficial din Romania!

Desi toate randarile de pana acum si chiar imaginile reale “scapate” pe internet ne arata 3 senzori foto principali, in clip, acest telefon pare a avea numai doua camere si langa, un LED flash plus senzorii pentru monitorizarea sanatatii, asa cum vedem acum pe Note 9.

Este foarte posibil ca in imaginea de mai sus sa fie chiar Note 9 si nu S10, adica un cadru separat al clipului. Oricum, este clar ca in prima imagine pe care am atasat-o, nu este nici Note 9 si nici S9 sau S9 Plus. Ne dam seama daca ne uitam la display. Mai jos, vedeti si voi tot clipul video, reclama care ruleaza si in Romania. Toate detaliile legate de Galaxy S10, peste numai catva zile (20.02.2019).