Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefonul pliabil Xiaomi MIX Flex este oficial, declaratia Xiaomi

Published

on

Xiaomi MIX Flex sau Xiaomi Dual Flex, denumirile posibile ale unui terminal pliabil despre care am mai discutat, am vazut chiar si un clip video real. De data aceatsa, aflam chiar de la oficiali Xiaomi ca se lucreaza la acest telefon si va fi lansat anul acesta.

Stim deja ca peste numai putin timp, Samsung va lansa un telefon pliabil, cei de la Huawei se pregatesc si ei de un astfel de eveniment, anuntul va fi facut in data de 24.02. 2019.

Declarația oficiala a echipei Xiaomi Global PR:

 

Advertisement

Smartphone-ul dublu pliabil reprezintă cea mai recentă inovație a companiei Xiaomi. Una dintre componentele cheie ale telefonului, ecranul pliabil flexibil, este co-dezvoltată de Xiaomi și partenerul său de distribuție. În afară de ecran, designul său, mecanismul de pliere și adaptarea MIUI sunt dezvoltate independent de noi.

 

Xiaomi a fost prima companie care a prezentat un smartphone dublu rabatabil și inainte de a găsi cea mai bună soluție, Xiaomi a efectuat cercetări și experimente îndelungate pentru a dezvolta un mecanism de pliere robust care să permită ecranului flexibil să reziste stresului mecanic.

Advertisement

 

Fiecare inovație este rezultatul eforturilor comune, cumulate de cercetare și dezvoltare din partea partenerilor din lanțul de aprovizionare și a producătorului de dispozitive.

 

Advertisement

Este greșit să credem că un ecran pliabil poate fi ușor transformat într-un smartphone pliabil fără progrese semnificative în tehnologie. Fiecare segment al lanțului industrial are o contribuție unică.

 

Xiaomi consideră că produsele inovatoare și experiența extraordinară a utilizatorilor sunt posibile prin colaborarea solidă și prin participarea tuturor părților.

Advertisement

Mai mult, in baza clipului video deja aparut in mediul online, cei de la letsgodigital.org au facut si cateva randari interesante. In mod oficial, nu au fost oferite detalii legate de specificatiile tehnice posibile pe care le-ar avea acest telefon pliabil produs de catre Xiaomi. Este foarte posibil ca in momentul lansarii, acest telefon sa coste mai putin fata de cele pe care scrie Samsung sau Huawei.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des