baterie

Andoer, camera de actiune ieftina cu display de 2″ si cu filmare 4K la 25 fps

Andoer, camera de actiune ieftina cu display de 2" si cu filmare 4K la 25 fps

De data asta, in articolul zilnic dedicat camerelor video sport, voi vorbi putin despre o alta camera de actiune cu pret chiar mic si de firma, asta daca Andoer poate fi numita firma. Spun asta deoarece ieri, vorbeam despre una care nu avea niciun brand inscriptionat pe carcasa, insa avea specificatii tehnice foarte bune, articolul poate fi cititi aici.

Din cate stiu, Androer este un brand si aceasta camera face parte din el, insa nu are si un anumit nume ca sa spun asa, insa, cei de la camfere.com vand acest produs la numai 45.99 dolari, pret ce poate fi scazut daca se foloseste si cuponul de reducere camfere.

camfere

Tot in alt articol recent mentionam si ca ar fi bine ca aceste camere prezentate pe pagina magazinului sa vina insotite si de cateva clipuri de test sau macar de prezentare, in acest caz avem si asa ceva, clipul il vedem mai jos si observam cum arata ea, ce accesorii primim, dar si cum arata interfata de utilizator, adica meniul.

Spuneam ca 4K si 10 sau 15 fps egal apa de ploaie, in acest caz avem o filmare 4K dar la 25 de cadre pe secunda si spun ca este acceptabil, mi-ar fi placut ca in clipul de mai sus sa vad si cat de bine filmeaza, in special la calitatea imaginilor. Acest Andoer filmeaza in format H264 si la rezolutiile 4K 25fps, 2.7K 30fps, 1920x1080P 60fps, 1280x720p 60fps, 1280x720p 30fps, senzorul este unul de 16 MP, un CMOS, dar nu avem detalii legate de furnizor.

camfere-andoer

Din fericire are si conectivitate WiFi, astfel se poate conecta rapid la un telefon cu Android sau cu IOS si acesta devine un monitor de control sau are rol de a seta camera, poate face si poze in format JPEG pana la 12 MP, lentila este una WIDE 170 grade, 900mAh este capacitatea acumulatorului care este si detasabil, camera cantareste 50 de grame.

d3144b-1-dc1e

Si in acest caz avem la dispozitie o carcasa de protectie contra apei sau contra socurilor, exista si alte (multe) accesorii cu ajutorul carora poate fi montata pe diverse suprafete.