Connect with us

Stiri despre telefoane

Nothing Phone (2a) prezentat oficial înaintea lansării

Published

on

Nothing se pregătește să lanseze un nou telefon, Phone (2a), care promite să aducă îmbunătățiri semnificative față de modelul său anterior, Phone (1).

Anunțat de cofondatorul Akis Evangelidis, noul dispozitiv se concentrează pe performanță superioară, calitatea camerei și optimizarea software, reprezentând o evoluție clară față de predecesorul său.

Detaliile preliminare despre Phone (2a) indică un ecran AMOLED de 6,7 inci cu rezoluție Full HD+ și o rată de refresh de 120Hz.

Advertisement
Nothing Phone (2a)

Nothing Phone (2a)

În ceea ce privește puterea de procesare, se așteaptă ca Phone (2a) să fie dotat cu chipsetul Dimensity 7200 (primul Nothing cu MediaTEK!), suport de 8 sau 12GB de memorie RAM și opțiuni de stocare de 128 sau 256GB.

Detalii oficiale despre Nothing Phone (2a)


Camera principală a telefonului este asteptată să includă un senzor dual de 50MP, promițând îmbunătățiri în captura fotografică și înregistrarea video. În plus, Phone (2a) urmează să fie lansat în India, conform anunțului făcut de Nothing India pe platforma X.com, marcând astfel un moment important pentru companie pe piața indiană.

Phone (2a) este menționat să fie lansat la un preț competitiv, situându-se în intervalul de 400 de dolari/euro.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des