Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefon de 6.9 inch cu pret de sub 400 lei. iHunt Note 20 Apex 2021

Published

on

Telefon de 6.9 inch cu pret de sub 400 lei. iHunt Note 20 Apex 2021 – Este o veste buna pentru cei ce cauta un telefon cu display mare si cu pret cat mai accesibil.

Mai exista la ora aceasta cateva modele pe piata, insa noul telefon de la iHunt se va vinde cu un pret mic si probabil ca va fi cea mai buna oferta de acest gen. Cu toate ca nu va face parte dintr-o gama high-end, pot sa va spun ca ecranul nu va fi unul slab.

Telefon de 6.9 inch cu pret de sub 400 lei. iHunt Note 20 Apex 2021

Vreau sa spun ca se va bucura de o rezolutie buna si destul de optima pentru o diagonala de 6.9″, tehnologia folosita fiind de tip IPS. Apoi, nici nu va avea un notch comparabil cu cel al lui Cubot Max 2, adica unic pe piata si deloc atractiv.

Advertisement

La acest capitol, pot sa va spun ca va fi un ecran “normal”, adica cu o camera de selfie integrata in partea stanga (mai bine decat fix in centru). Apoi, trebuie sa nu negam ca tehnologia a avansat destul de mult si telefoanele accesibile au devenit din ce in ce mai atractive.

iHunt Note 20 Apex 2021

Nu performante maxime sau de top, insa unele cu care te poti descurca in activitatile uzuale si ma refer la filme, retele de socializare, browser sau jocuri mai simple. Singurul dezavantaj ar putea fi dat de marimea telefonului, insa stim si aici ca s-au schimbat multe in ultimii ani si un terminal cu display mare, nu inseamna neaparat si dimensiuni fizice crescute.

iHunt Note 20 Apex 2021 va fi lansat in curand si mai multe detalii am sa va aduc in momentul in care va intra in oferta. Pana atunci, va mai spun ca se va vinde in mai multe versiuni de culoare, pretul va fi de aproximativ 400 lei, ecranul va avea o rezolutie HD+ si diagonala de 6.9″, adica destul de bine!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des