Acasă Stiri Android Si Noutati Android 4.4 KitKat Informatii

Android 4.4 KitKat Informatii

0

 Pana acum cateva zile toata lumea astepta ca Google sa faca marele anunt si sa ne spuna ca vor lansa un update pentru Android, update ce avea sa fie major si sa poarte numele 5.o Key Lime.Insa, tot cei de la Google, recent au dezvaluit faptul ca vor lansa acest update insa nu va fi 5.0 ci doar 4.4 cu denumirea de KitKat.

 Dupa cum se stie, compania a denumit toate versiunile sistemului de operare Android dupa numele unor deserturi. Asa se face ca avem de-a face cu Gingerbread,Froyo, Honeycomb, Ice Cream, Jelly Bean si se pare ca urmeaza 4.4 KitKat si apoi Key Lime Pie 5.o.

Cateva din imbunatatirile cu care probabil va veni acest update:

-Posibilitate de redimensionare a ecranului.

-Widgeturi noi pentru notificari.

-O galerie noua si noi animatii.

-O noua paleta de culori, etc.

 Cum zvonurile si sursele sunt multe si informatiile sunt pe masura. totusi se pare ca pe 14 octombrie anul acesta se va lansa noul terminal Nexus 5 si tot atunci noul Android 4.4 KitKat. 4.4 nu va fi un salt major ci doar o cosmetizare a lui Jelly Bean, companiile Google si Nestle semnand deja un acord prin care Google poate folosi denumirea KitKat pe noul update.

Asteptam si noi cu mare interes lansarea acestui update si imbunatatirile cu care acesta vine.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here