Cum Faci Root Pe Telefonul Vonino Ego QS

Vonino Ego QS este un smartphone dual sim ce se afla inca in oferta magazinelor online, telefon dotat cu un ecran ce are o diagonala de 4.5 inci, rezolutie 540 x 960 de tip IPS LCD, procesor mtk6589M quad-core la 1200 Mhz, 1 GB memorie RAM, 4 GB memorie interna, camera de 8 MP, Android 4.2 la bord si un pret mediu de 630 lei.

Daca vrei sa-l customizezi, sa stergi aplicatiile de sistem sau sa instalezi versiuni custom de firmware sau aplicatii suplimentare trebuie sa-i faci root. Daca ai acces root pe acest telefon ii poti instala si o versiune custom CWM Recovery. Atentie : Este posibil ca prin aceasta operatiune sa pierdeti garantia telefonului !

Cum Faci Root Pe Telefonul Vonino Ego QS

1- Asigura-te ca ai in fata telefonul Vonino Ego QS, nu alt model !

2-Descarca aplicatia pe care o vei folosi de AICI.

3-Intra  in meniu -> setari -> securitate -> si bifeaza optiunea Unknown Sources (in acest mod poti instala si alte aplicatii cu terminatia .apk ce nu provin din Google Play)

111

4-Activeaza optiunea USB Debugging intrand in meniu -> setari -> optiuni dezvoltator  si bifand casuta respectiva.

5-Instaleaza pe telefon aplicatia Framaroot pe care tocmai ai descarcat-o la punctul 2

6-Alege sa instalezi aplicatia  SuperSu precum in imaginea de mai jos.

111

7-Mai departe, aplicatia iti va cere sa instalezi un exploit. Selecteaza din lista ce iti apare un fisier si instaleaza-l.

8-Daca primesti o eroare de genul -failed …try another exploit if available –selecteaza din lista alta optiune.

9-Daca totul decurge ok, va trebui sa primesti un mesaj de genul Success superuser and su binary installed !

Telefonul este acum rootat ! Aplicatia iti ofera optiunea si de Unroot in caz ca vrei sa renunti la privilegiile pe care ti le ofera !

Untitled

Atentie, WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII tutorialELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE !

11 COMMENTS

  1. Am rezolvat problema. Am rescris softul descarcat de pe vonino.ro cu sp flashtool, foarte simpla metoda. Dupa care am reincercat metoda de root si a mers. Deci pt cei care aveti probleme cu rootul si nu functioneaza nici o aplicatie n acest sens singura metoda e sa faceti ce am facut eu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here