Vonino Ego QS este un smartphone dual sim ce se afla inca in oferta magazinelor online, telefon dotat cu un ecran ce are o diagonala de 4.5 inci, rezolutie 540 x 960 de tip IPS LCD, procesor mtk6589M quad-core la 1200 Mhz, 1 GB memorie RAM, 4 GB memorie interna, camera de 8 MP, Android 4.2 la bord si un pret mediu de 630 lei.

Daca vrei sa-l customizezi, sa stergi aplicatiile de sistem sau sa instalezi versiuni custom de firmware sau aplicatii suplimentare trebuie sa-i faci root. Daca ai acces root pe acest telefon ii poti instala si o versiune custom CWM Recovery. Atentie : Este posibil ca prin aceasta operatiune sa pierdeti garantia telefonului !

Cum Faci Root Pe Telefonul Vonino Ego QS

1- Asigura-te ca ai in fata telefonul Vonino Ego QS, nu alt model !

2-Descarca aplicatia pe care o vei folosi de AICI.

3-Intra  in meniu -> setari -> securitate -> si bifeaza optiunea Unknown Sources (in acest mod poti instala si alte aplicatii cu terminatia .apk ce nu provin din Google Play)

111

4-Activeaza optiunea USB Debugging intrand in meniu -> setari -> optiuni dezvoltator  si bifand casuta respectiva.

5-Instaleaza pe telefon aplicatia Framaroot pe care tocmai ai descarcat-o la punctul 2

6-Alege sa instalezi aplicatia  SuperSu precum in imaginea de mai jos.

111

7-Mai departe, aplicatia iti va cere sa instalezi un exploit. Selecteaza din lista ce iti apare un fisier si instaleaza-l.

8-Daca primesti o eroare de genul -failed …try another exploit if available –selecteaza din lista alta optiune.

9-Daca totul decurge ok, va trebui sa primesti un mesaj de genul Success superuser and su binary installed !

Telefonul este acum rootat ! Aplicatia iti ofera optiunea si de Unroot in caz ca vrei sa renunti la privilegiile pe care ti le ofera !

Untitled

Atentie, WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII tutorialELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE !

12 COMENTARII

  1. Am rezolvat problema. Am rescris softul descarcat de pe vonino.ro cu sp flashtool, foarte simpla metoda. Dupa care am reincercat metoda de root si a mers. Deci pt cei care aveti probleme cu rootul si nu functioneaza nici o aplicatie n acest sens singura metoda e sa faceti ce am facut eu.

  2. Ma poti ajuta am Vonino Jax X 2016 si nu imi merge ma poti ajuta te rog am mare nevoie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree