Connect with us

Stiri despre telefoane

Cupon de reducere de 20% pentru electronice pe everbuying.net

Published

on

Cupon de reducere de 20% pentru electronice pe everbuying.net. Daca veti folosi cuponul atunci cand doriti sa va comandati ceva de pe everbuying.net, unele produse vor avea un pret scazut cu 20%, o oferta destul de buna. Insa, magazinul ne atentioneaza ca acest cupon nu poate fi aplicat pentru produsele deja aflate la reducere sau in cadrul altor promotii, eu am reusit totusi sa scad pretul la cateva telefoane, numai asa de test am facut proba.

Faza este ca trebuie sa va autentificati in cadrul magazinului pentru a putea folosi cuponul, puteti sa va autentificati direct cu facebook si sa scutiti timpul inregistrandu-va pe site!

Pret fara introducerea cuponului, 156.48$

Advertisement

er4

Pret dupa introducerea cuponului, reducere de 31.30$:

ty

Asa cum spuneam, nu putem folosi codul pentru orice produs, cele cu bulina (captura mai jos) ce deja semnalizeaza o reducere nu intra in aceasta campanie. Insa, sunt destule modele ce nu au parte de alte reduceri de pret si pentru care acest cupon este activ. Eu am dat ca exemplu telefoanele mobile, insa acest magazin comercializeaza si accesorii, tablete, boxe portabile, ceasuri, jucarii, boxe, plus diverse alte electronice si alte gadgeturi. 

Cuponul 2016CNY poate fi utilizat aici.

Advertisement

rrrr

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des