Acasă Stiri Android Si Noutati Cupon de reducere de 20% pentru electronice pe everbuying.net

Cupon de reducere de 20% pentru electronice pe everbuying.net

0

Cupon de reducere de 20% pentru electronice pe everbuying.net. Daca veti folosi cuponul atunci cand doriti sa va comandati ceva de pe everbuying.net, unele produse vor avea un pret scazut cu 20%, o oferta destul de buna. Insa, magazinul ne atentioneaza ca acest cupon nu poate fi aplicat pentru produsele deja aflate la reducere sau in cadrul altor promotii, eu am reusit totusi sa scad pretul la cateva telefoane, numai asa de test am facut proba.

Faza este ca trebuie sa va autentificati in cadrul magazinului pentru a putea folosi cuponul, puteti sa va autentificati direct cu facebook si sa scutiti timpul inregistrandu-va pe site!

Pret fara introducerea cuponului, 156.48$

er4

Pret dupa introducerea cuponului, reducere de 31.30$:

ty

Asa cum spuneam, nu putem folosi codul pentru orice produs, cele cu bulina (captura mai jos) ce deja semnalizeaza o reducere nu intra in aceasta campanie. Insa, sunt destule modele ce nu au parte de alte reduceri de pret si pentru care acest cupon este activ. Eu am dat ca exemplu telefoanele mobile, insa acest magazin comercializeaza si accesorii, tablete, boxe portabile, ceasuri, jucarii, boxe, plus diverse alte electronice si alte gadgeturi. 

Cuponul 2016CNY poate fi utilizat aici.

rrrr

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here