Connect with us

Capra cu trei iezi este un film horror romanesc ce a aparut in cinematografe la final de 2022. Regia și scenariul îi aparțin lui Victor Canache, cel ce s-a inspirat din povestea cu acelaai nume scrisa de Ion Creangă. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Maia Morgenstern și Marius Bodochi. Filmul reuseste sa fie unul dintre cele mai vizionate pe platformele de streaming online, aflam asta de la justwatch.com

JustWatch este un motor de cautare si un agregator de continut pentru servicii de streaming, cumparaturi si inchirieri de filme si seriale TV online. Platforma a fost lansata in 2014, avand ca scop sa simplifice procesul de gasire a continutului disponibil pe diferite platforme de streaming, precum Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Hulu, Disney Plus si altele.

Tot ei sunt ce ne pun la dispozitie periodic o serie de clasamente, acum vedem ce au preferat romanii in martie 2023. Un TOP 10 al celor mai vizionate filme si seriale pe platformele mentionate anterior. Iata lista filmelor, apoi serialele:

Capra cu trei iezi este in top 10 lunar al filmelor online in martie 2023

Capra cu trei iezi este in top 10 lunar al filmelor online in martie 2023

Utilizatorii pot accesa acest portal pentru a cauta filme sau seriale TV pe care doresc sa le vizioneze. JustWatch afiseaza rezultatele cautarii, precum si informatii despre disponibilitatea continutului pe diferite platforme de streaming, preturi, clasamente, descriere si calitate video. Aplicatia pontru Android a fost descarcata de peste 10 milioane de utilizatori!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!