Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Bard AI poate genera de acum și imagini

Published

on

Bard, platforma de inteligență artificială a Google, introduce noi funcționalități, inclusiv accesul global la Gemini Pro și capacitatea de a genera imagini.

Gemini Pro, care îmbunătățește înțelegerea, raționamentul, rezumarea și codificarea, este acum disponibil în peste 40 de limbi și în peste 230 de țări și teritorii. Expansiunea permite utilizatorilor din întreaga lume să beneficieze de o versiune mai avansată a lui Bard.

Din păcate, utilizatorii din Spațiul Economic European (SEE), Elveția și Marea Britanie nu vor putea beneficia de noile funcționalități de generare a imaginilor de la început. Google menționează, pe pagina sa că persoanele cu vârsta sub 18 ani nu vor avea acces la această caracteristică.

Advertisement

Google Bard AI poate genera și imagini

Google Bard AI poate genera de acum și imagini

Google Bard AI poate genera de acum și imagini

Recent, Organizația Large Model Systems a evaluat Bard cu Gemini Pro ca fiind unul dintre asistenții virtuali preferați, evidențiind progresele semnificative realizate.

În plus, funcția de dublă verificare a lui Bard, care permite utilizatorilor să confirme fiabilitatea răspunsurilor, a fost extinsă pentru a include peste 40 de limbi.

O altă inovație majoră este introducerea generării de imagini în Bard, disponibilă în limba engleză în majoritatea țărilor, fără costuri suplimentare. Momentan funcția nu este disponibilă în Romania, dar rivalul sau (ChatGPT) poate face asta, chiar și la noi în țara.

Această funcție, bazată pe modelul Imagen 2, permite crearea de imagini fotorealiste și personalizate pe baza descrierilor utilizatorilor, îmbogățind astfel experiența creativă.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des