Connect with us

Stiri despre telefoane

Marea noutate iPhone 15 si data de lansare

Published

on

Marea noutate iPhone 15 si data de lansare a intregii serii, una ce probabil ca cuprinde 4 modele. Cel de baza, versiunea Plus, Pro si cap de afis (puteti citi cel mai scump), 15 Pro Max.

Deja am afirmat in multe randuri ca in ciuda faptului ca acest site se concentreaza 99.99% pe Android, nu negam calitatea si performantele telefoanelor Apple, probabil ca acestea sunt peste cele ce ruleaza sistemul de operare Android. Deci, nu suntem hateri ;), insa este loc de imbunatatiri si de preturi mai mici.

Sa nu uitam ca iPhone-ul original a introdus conceptul de ecran tactil multi-touch sau ca primul magazin de aplicatii (in 2008) a fost disponibil pe modelele Apple.

Advertisement

Marea noutate iPhone 15 si data de lansare

Sunt remarcate pentru calitatea materialelor folosite si pentru designul elegant, chiar daca in linii mari raman neschimbate ani de zile. Dar tot ei au fost criticati in trecut pentru faptul ca dispozitivele par sa devina mai lente sau mai puțin eficiente dupa lansarea noilor modele sau actualizari ale sistemului de operare…

Marea noutate iPhone 15 si data de lansare

Ei bine, conform sursei, noua gama va fi lansata in data de 13 septembrie 2023, zi in care ne asteptam la ceva agitatie in SUA si in presa online. Conform traditiei, imediat dupa lansare, toate variantele vor putea fi cumparate si din Romania, magazinele online listandu-le aproape imediat dupa dezvaluire.

Precomenzile vor incepe in data de 15 septembrie si livrarile cateva zile mai tarziu, 22.09.2023. Schimbari majore nu vor fi in materie de design, poate linii ceva mai fluide, mai rotunjite. Insa, va fi primul iPhone din istorie ce va avea integrat un port USB TIP-C, este o masura obligatorie, impusa de UE.

Advertisement

Marea noutate iPhone 15 si data de lansare

O alta premiera ar putea fi data de primele procesoare (A17 Bionic) fabricate pe o tehnologie de numai 3nm, asa ceva este posibil sa vedem si pe telefoanele Android, insa spre finalul anului sau spre inceputul lui 2024. Ramane sa asteptam preturile oficiale, cele posibile pot fi vazute in captura de mai sus.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171