Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Aplicația Android Holo, camera foto cu realitate augmentată

Aplicația Android Holo, camera foto cu realitate augmentată

3

Aplicația Android Holo, camera foto cu realitate augmentata, asta inseamna ca prin intermediul acestei aplicatii, putem face posibila suprapunerea unei realitati virtuale peste lumea reala.

Sau mai simplu, inseamna ca prin intermediul senzorului camerei foto, putem plasa in jurul nostru diferite personaje sau animale.

Este practic o aplicatie de camera separata de cea existenta pe telefon, aceasta care vine la pachet cu cateva personaje ce pot fi plasate oriunde injurul nostru.

Daca tot nu ati inteles despre ce este vorba, iata un clip video oficial:

Aplicația Holo este draguta, insa nu perfecta. Cred ca dezvoltatorii ar mai fi putut lucra putin la implementarea personajelor, ma refer in primul rand la calitatea imaginilor. Cei ce folosesc aplicatia FXGURU (este in Google Play) sau au folosit-o stiu la ce ma refer.

Oricum, Holo este destul de ok si cred ca merita incercata macar o singura data, pe cei mici sau pe cei mai putin pretentiosi, clar nu-i va dezamagi.

Aplicatia vine impreuna cu o serie de personaje cunoscute din filme, animale, vedete, sportivi, comedianti, etc., dar are si o baza de date destul de mare. De acolo, putem descarca gratuit alt continut.

Personajele pot fi intoarse, marite, micsorate si plasate exact acolo unde vrem. Clipurile sau pozele se salveaza direct in memoria telefonului si pot fi ulterior partajate pe retelele de socializare.

Aplicatia Holo este gratuita in Google Play poate fi descarcata de AICI.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here