Acasă Stiri Android Si Noutati Renunta iHunt la telefoanele chinezesti in Romania?

Renunta iHunt la telefoanele chinezesti in Romania?

11
nofollow

Renunta iHunt la telefoanele chinezesti in Romania? Desigur ca nu, cred ca macar de data asta puteti spune ca este un titlu clickbait.

In mod normal, nu ar fi existat acest articol, insa am observat ca au inceput sa-si diversifice oferta si se indreapta spre altceva, spre gama premium mai exact.

Cu siguranta ca vor continua sa aduca si chinezoi, chiar pregatesc un model de top sub brand propriu, va fi o surpriza si veti afla in exclusivitate de la Androidro despre ce este vorba.

ihunt

Si ca sa trecem pana la urma si la subiect, trebuie sa stiti ca cei de la iHunt au introdus de curand telefoane Huawei dar si accesorii pentru ele!

Avand in vedere ca cel mai ieftin costa numai 799 lei, probabil ca se va vinde bine. Sunt in total 5 modele ce vin in mai multe culori, este vorba despre P9 Lite 2017, Huawei P20, P20 Lite, P10 Lite si chiar Mate 10 Lite. Si da, sunt mai ieftine fata de eMag. Cu putin, insa sunt mai ieftine.

Toate oferta de telefoane si accesorii Huawei, AICI.

Dar nu se termina acest articol cu telefoanele Huawei, am observat si modele accesibile de la Samsung. Astfel, exista Samsung Galaxy J3 (2017) dar si Samsung Galaxy J5 (2017). Ofertele, AICI.

Pe langa Huawei si Samsung, exista in magazinul iHunt si un model Xiaomi, ma refer la Xiaomi Redmi 5 Plus, acesta costa 699 lei.

Lista telefoanelor mai “spalate” se termina cu Motorola. Sunt 3 modele, este vorba despre Moto C, C Plus si E4, preturile pornesc de la 405 lei.

11 COMENTARII

  1. Majoritatea telefoaneleor de pe iHunt sunt chinezesti , este imposibil sa renunte asa dintr-o data la ele , este nevoie de timp pentru a face o tranzitie , ca sa renunte la telefoanee chinezesti ar trebui mai intai sa le vanda pe cele actuale

  2. Asteptam sa vedem ce si cum… Xiaomi m-a surprins spre exemplu cu pretul lui Blackshark.
    Poate si iHunt vor scoate un telefon cu Snapdragon 845, 6-8 gb de RAM, 64-256 stocare pe la 2-3000 lei. Inainte de Blackshark nu credeam ca e posibil, dar avand in vedere acel device de $500 capat speranta ;))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here