Aplicatia Antena 3 Live costa B1TV se vede gratis – Sunt niste informatii utile in special celor din strainatete ce nu au acces atat de usor la posturile TV prin cablu din Romania si se uita la ce mai e nou pe aici prin intermediul internetului. Din pacate, nu exista prea multe surse gratuite, putine sunt canalele de stiri sau cele generaliste ce ofera acces gratuit.

TVR e gratis prin aplicatia TVR Plus, B1 TV se vede foarte bine direct din browserul telefonului si in format HQ 16:9.

Realitatea si RTV au din cate stiu aplicatii in Google Play dar nu ofera si continut video live, B1 TV ofera gratuit asa cum spuneam si Antena 3 Live este o aplicatie nou lansat ce ofera contra 1E pe luna acces non sTOP la streaming video live Antena3.

CITESTE SI:  Aplicatia Spotify Romania, inutila gratuita dar buna cu plata

Acest streaming este stabil, eu am testat aplicatia si am platit 1E pentru a face acest articol cat mai ok, imaginea este buna insa din pacate, este 4:3.

Screenshot_2015-11-07-13-03-33 Aplicatia Antena 3 Live costa, B1TV se vede gratis pe telefon cu Android

Asa cum spuneam, imaginea este ok si clara insa din pacate este 4;3, adica raman in laterale parti nefolosite:

Screenshot_2015-11-07-20-37-17 Aplicatia Antena 3 Live costa, B1TV se vede gratis pe telefon cu Android

B1 TV este moca pentru toti, accesarea se face intrand de pe telefon pe b1tv.ro si alegand Live B1 TV:

Screenshot_2015-11-08-19-23-52 Aplicatia Antena 3 Live costa, B1TV se vede gratis pe telefon cu Android

Screenshot_2015-11-08-19-24-07 Aplicatia Antena 3 Live costa, B1TV se vede gratis pe telefon cu Android

Aplicatia Antena3 Live se poate descarca de AICI – 4.49 lei/luna nu mi se pare totusi o suma mare. O alternativa gratis la toate posturile de stiri din Romania si alte posturi TV Live – AICI.

5 COMENTARII

  1. Desi s-a trecut la transmisie digitala, multe canale tv s-au multumit cu trecerea la format wide 16:9 (si chiar si aia sporadic, la anumite emisiuni, transmisii de sport/ a se citi fotbal etc.). Inteleg ca asta presupune investitii, iar majoritatea sunt practic inchise, doar ca nu o stiu sau recunosc inca: Antenele au belele cu sediul si s-au riscat sa cumpere cam multi vedeti de la ProTV, Realitatea TV e in faliment si datornica la stat etc, B1 nu cred ca are cota de piata mai mare de 1% deci publicitate ioc, ProTV a facut trecerea dar consortiul e in belele mari (inclusiv fostul patron), TVR are HD dar nu e acelasi program cu mainstream-ul. Digi a atacat serios macar cu partea de calitate a imaginii, nu prea am timp de programele lor proprii gen Discovery/Animal Planet /Travel – dar macar concureaza cat de cat cu originalele si nu vezi niste pureci mari ca la alte televiziuni (ma amuza aici posturile de muzica populara care mai afiseaza si cate un HD mare cu pureci – de fapt doar 16:9, dar codate execrabil cel putin pe RDS).

  2. Spre diferena de A3 care “are valoare”, pe sistem turbo, este?? :))) Pentru A3 “se merita fara numar, fara numar”, nu?

    Apropo, pe internet sunt site-uri legale, gen seenow, unde poti vedea canalele romanesti fara bruiaj (bine, pe seenow nu este ProTV, A1 etc, dar sunt suficiente altele cat sa te poti informa)

  3. Am cumparat TV nou am cablu de la Media Sud pot vedea orice dar nu B1 am cautat nu este ha ha ha a disparut? sunt in jud Giurgiu nu in Singapore

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord