baterie

Aplicatia care costa cat un telefon mobil!

Aplicatia care costa cat un telefon mobil!

Aplicatia care costa cat un telefon mobil! Tu ai da o “caruta” de bani pe o simpla aplicatie? Si mai mult decat atat, una care nu face nimic, este complet inutila. Stim deja ca in Google Play putem gasi absolut tot ce ne-am putea imagina, de la cele mai complexe si utile aplicatii si pana la cele mai absurde.

Dar majoritatea sunt gratuite sau in cel mai rau caz, pretul este unul suportabil. De cele mai multe ori, aplicatiile care costa sunt produse de companii mari sau de catre dezvoltatori care chiar stiu ce fac!

Insa, exista si unele care costa cat un telefon mobil performant. Mai exact, 1599.99 lei. In jur de 350 euro! Logic ar fi sa primim ceva super muncit si cu ani de dezvoltare in spate. In schimb, pentru aceasta suma, dezvoltatorul pune la dispozitie o aplicatie care nu face absolut nimic. 

Aplicatia care costa cat un telefon mobil!

Chiar in descriere ne spune asta: “It does not contain anything, but one button so you can show how much you spent on app with one button!”

Cel ce a conceput-o, a mizat pe faptul ca exista multi oameni care isi permit astfel de extravagante si vor sa se dea mari in fata prietenilor sau pur si simplu, sa se simta ei bine. Acesta este si conceptul. Se pare ca a gasit si “destepti” ce au platit aproape 400 de euro, sunt mai multi de 10.000! Teoretic, dezvoltatorul a obtinut cateva milioane de euro, fara sa faca nimic.

Aplicatia care costa cat un telefon mobil!

Retineti ca cifrele sunt luate din Google Play, nu din alt magazin de aplicatii. Este chiar cel oficial! Si nu este singura de acest gen, mai sunt cateva, le vedeti si voi in clipul de mai jos. Una este conceputa chiar de un român! In cazul in care nu aveti ce sa faceti cu 1599.99 lei, o puteti cumpara de aici.

VIDEO